top of page

USTVARJAJTE ČUDOVITE SPOMINE IN OSTANITE ZDRAVI


Zelo pomembno je, da se kljub epidemiji, dovolj gibamo in ne pustimo, da nam ta situacija kreira življenja. Mini Adventures pustolovščina je fantastičen način, da se vi in vaša družina ali majhna skupina prijateljev sprostite na svežem zraku, se zabavate, obenem pa seveda poskrbite, da ne kršite trenutno veljavnih pravil in omejitev.

Želimo, da preživite res čudovit dan in imate najboljšo možno izkušnjo z Mini Adventures pustolovščino! Preden pa se odpravite na naslednjo misijo, smo pripravile nekaj nasvetov za varno in odgovorno raziskovanje.


OSTANITE ZDRAVI - BODITE PRIPRAVLJENI - UPOŠTEVAJTE PRIPOROČILA

OSTANITE ZDRAVI

  • Upoštevajte priporočila o socialnem distanciranju in bodite pozorni. Bodite pripravljeni, da preskočite kakšen namig, in uporabite dane odgovore (priloženi so v zaprti ovojnici), če tega ni mogoče rešiti in hkrati upoštevati primerne distance. Ali pa se vrnite k namigu kasneje, ko bo mogoče, da si ga boste lahko bolje ogledali.

  • Pazite, da se ne dotikate trdih površin, kot so spomeniki, table ali informacijske table, na katerih so lahko namigi, ter vrat, zidov ali klopi. Raje uporabite palico, kot da kar naprej uporabljate razkužilo za roke, če se česarkoli dotaknete.

  • Ne zadržujte se predolgo kjer je večji pretok ljudi - priporočamo, da namig fotografirate in se umaknete tja, kjer ni takšna gneča in ga nato brez skrbi rešite.

  • Poskrbite za varnost drugih - ne pozabite, da obstaja veliko ranljivih skupin ljudi, ki potrebujejo ali se želijo samo-izolirati ali ohraniti večjo socialno distanco, kot priporočeno. Med hojo spoštujte druge in ohranite varno razdaljo.


BODITE PRIPRAVLJENI

  • Vzemite s seboj kar potrebujete - želimo, da podprete lokalna podjetja v mestu, ki ste ga izbrali za raziskovanje, vendar to morda ne bo mogoče. Predlagamo, da za vsak slučaj vzamete s seboj vse, kar boste morda potrebovali. Sem spadajo prigrizki in pijača, razkužilo za roke in seveda trenutno obvezne maske za obraz.

  • Načrtujte vnaprej - če upate, da boste z Mini Adventures pustolovščine zavili, na primer v muzej ali drugo zanimivost na poti, preverite, ali so le-te odprte in ali jih je potrebno vnaprej rezervirati.

  • Preverite razpoložljive storitve - večina javnih stranišč in parkirišč je odprtih. A vseeno priporočamo, da pred potovanjem preverite, ali ima izbrana lokacija vse, kar potrebujete.

  • Imejte pod nadzorom pričakovanja vaših otrok - bodite pripravljeni preskočiti namige, če le ti niso dostopni ali če jih ni varno rešiti. Upoštevajte, da so nekatera območja lahko začasno zaprta in da so deli pustolovščine, kjer je večji pretok ljudi, da bi lahko upoštevali pravila o socialnem distanciranju. Vendar to nebi smelo vplivati na zadovoljstvo in zabavo, saj so odgovori na voljo in, kot smo že predlagale, obstajajo načini, kako to rešiti.

  • Bodite prilagodljivi - vsi izjemni pustolovci se morajo znati kdaj pa kdaj prilagoditi.

UPOŠTEVAJTE PRIPOROČILA

NAČRTUJTE SVOJ DAN



  • Ko načrtujete svojo Mini Adventures pustolovščino, se prepričajte, da upoštevate najnovejša priporočila o tem s koliko ljudmi se lahko družite na prostem.

  • Mini Adventures pustolovščine so primerne za do 6 oseb, kar je ponavadi idealno za člane istega ali razširjenega gospodinjstva, saj se boste zbrali ob zemljevidu in skupaj iskali rešitve namigov.

  • Ko se srečujete z ljudmi zunaj vašega ali razširjenega gospodinjstva, ne pozabite, da morate med raziskovanjem z Mini Adventures še vedno vzdrževati socialno razdaljo 2 m in da so maske na prostem trenutno obvezne.

  • Upoštevajte vse nasvete in priporočila o socialnem distanciranju, kot tudi nasvete ali predpise o nošenju mask v vseh primerih, ko socialno distanciranje ni mogoče.

IZBERITE SVOJO MINI ADVENTURES PUSTOLOVŠČINO

  • Pri izbiri Mini Adventures pustolovščine na katero se imate namen podati upoštevajte trenutne omejitve gibanja ter če je to potrebno, kako je z uporabo javnega prevoza.


  • Upoštevajte lokalne skupnosti, ki jih boste obiskali, in če je možno se pri izbiri izogibajte lokacijam, kjer je verjetnost večje gneče.



NAKUP MINI ADVENTURES PUSTOLOVŠČINE

Naročene Mini Adventures pustolovščine odpošiljamo prav vsak dan, od ponedeljka do petka, vendar upoštevajte, da čeprav do sedaj nismo imele zamud pri odpošiljanju, je najbolje, da pustolovščino naročite nekaj dni pred planiranim vikendom.


VESELO RAZISKOVANJE!

Upamo, da boste uživali v raziskovanju vaše naslednje Mini Adventures destinacije!

V naprej se zahvaljujemo za odgovorno, skrbno in varno raziskovanje, da z upoštevanjem vseh mer za nadzor virusa pridonesete k zagotavljanju vaše varnosti in varnosti nas vseh.

SVOJO SUPER ZABAVNO MINI ADVENTURES PUSTOLOVŠČINO LAHKO IZBERETE TUKAJ

bottom of page