top of page

Ljubljana - Nevidni zmaj

Podajte se na razburljivo pustolovščino in odkrijte legendo o ljubljanskem zmaju!

Vaše raziskovalne sposobnosti bodo na preizkušnji, ko boste pomagali čarobnemu nevidnemu zmaju, ki potrebuje zaščito.

Glavno mesto Slovenije je očarljivo mesto, kjer z lahkoto in takoj uvidimo, zakaj je bilo opisano kot eno od skrivnih draguljev Evrope. Mesto je bogato z zgodovino, s pridihom različnih arhitektur. Od gradu, ki stoji visoko nad starim mestom, do reke Ljubljanice in njenih prepoznavnih mostov, ki omogočajo obiskovalcem, da peš obiščejo oba dela mesta, Ljubljana nudi nekaj posebnega, tako mladim kot tudi starejšim obiskovalcem.

Ta Mini Adventures pustolovščina vas bo popeljala skozi stranske uličice starega mesta, kjer boste odkrivali veliko znanih mostov, vključujoč Zmajev most, Tromostovje in Čevljarski most. Izkusite mestni vrvež Prešernovega trga in občudujte cerkev, ki je v naši najljubši barvi – rožnati! Raziščite tudi Kongresni trg in pisano osrednjo tržnico. Vaše brbončice pa se lahko nadejajo raznih sladko-mrzlih okusov – v Ljubljani je namreč ogromno krajev, kjer lahko poskusite sladoled – odlično za naše pustolovce! Če imate po končani Mini Adventures pustolovščini čas, vam priporočamo obisk gradu, ki je b'del nad vami ves čas raziskovanja.

Podatki o misiji

family and dog.png
2-6 IGRALCEV
7-97 LET
3,5KM
MIN. 3 URE
wheelchair_edited.png
PRIJAZNO
PSOM

Odpravite se na nepozabno pustolovščino z našim paketom za pustolovce

Naš pustolovski paket ni le zbirka predmetov, spravljenih v prikupno bombažno vrečko. Je ključ do sveta vznemirjenja, odkrivanja in čarobnosti.

V njej boste našli...

Zemljevid pustolovščine

Na poti odkrivanja je vaš zanesljivi vodnik. Na zemljevidu je veliko namigov, ki jih je treba rešiti, zanimivih znamenitosti, ki jih je treba odkriti, in izzivov, ki jih je treba premagati.

Lake Bled Adventure Map

To še ni vse...

PODARITE PUSTOLOVŠČINO

Iščete darilo, ki bo obdarovancu prineslo iskrico navdušenja, in želite podariti nekaj, kar ni samo prijetno, ampak tudi obogati?

Potem je Mini Adventures pustolovščina ODLIČNA izbira!

Na naših zabavnih in zanimivih raziskovanjih bodo obdarovanci ustvarili spomine, ki bodo trajali vse življenje. In če niste prepričani, katero pustolovščino izbrati, vam naša možnost darilnega bona ponuja neskončno možnosti.
Ljub Slo.png
Za kanček več čarobnosti pa za samo dodatnih 10 € personalizirajte svojo Mini Adventures pustolovščino in navaden dan spremenite v nekaj izjemnega.

Ne glede na to, ali gre za pomemben rojstni dan ali gesto ljubljeni osebi, boste s podarjanjem naše personalizirane pustolovščine v njihovih očeh postali superzvezdnik.

Dodajanje te čarobnosti je preprosto - izberite PERSONALIZIRANO in jo oddajte v košarico, mi pa vas bomo vodili pri dodajanju lastnega besedila in slike za bolj osebno noto.
arrow - spots_edited.png
arrow - spots_edited_edited.png

Zaželena fotografija tukaj

Ime prejemnika

bottom of page