NAŠA ZGODBA

Smo tri prijateljice, ki menimo, da je za to, da smo danes tukaj, kjer smo, krivo vesolje. Spoznale smo se namreč tako, kot so napisane zgodbe v Mini Adventures pustolovščinah - in nič drugače!

Ni dolgo tega, kar je imela punca z imenom Hayley, ki je živela v daljni deželi, odlično idejo.
Nekega dne je svoji botri vili zaupala pustolovščino, na katero se je želela podati. Povedala ji je, da bi na tej poti potrebovala prijateljice, saj bo odpotovala v deželo, kjer kot tujka ne bo poznala nikogar.

Na srečo ji je botra vila prišepnila, da pozna punco po imenu Katja, za katero je bila prepričana, da ima prave veščine, s katerimi bosta pustolovščino uspešno zaključili.

Punci sta se dejansko srečali in izmenjali ideje, hkrati pa sta upali, da bosta lahko še sodelovali - in - tako se je tudi zgodilo.
 

Še več; Katja je imela prijateljico Tamaro, ki se jima je z veseljem pridružila. Nedolgo zatem so že izmenjevale ideje ter načrte in kovale vznemirljive pustolovščine za nove bodoče pustolovce.   

 

Naša prva skupna pustolovščina je bila rojena.

 

Punce smo srečno živele do konca svojih dni ter ustvarjale Mini Adventures pustolovščine in s tem risale nasmeške na obraze vseh, ki so dovolj pogumni, da se podajajo na lov za pustolovščinami.

us posing for selfie.jpg