top of page

NAŠA ZGODBA

Hej, hej! To sva midve, ustvarjalki Mini adventures pustolovščin - Hayley in Tamara!

Za vas, vašo družino in prijatelje pripravljava razburljive izzive, s pomočjo katerih odkrivate čudovite kraje Slovenije in tudi kakšnega preko meja.

20200704_093947 (1).jpg

Najbolj naju veseli, da pustolovci uživajo na svežem zraku, odkrivajo nove kraje in preživijo svoj čas z družino in prijatelji kakovostno, stran od vseh elektronskih napravic in televizije ter ustvarjajo spomine, ki bodo z njimi še dolgo.

Ponosni sva na svoje kreativno razmišljanje in posvečanje pozornosti podrobnostim, imava pa tudi zdravo mero humorja, zato sami sebe ne jemljeva preveč resno!

Hayley je bila že prekaljena pustolovka, ko je leta 2017 iz Velike Britanije prišla v Slovenijo. Že v Angliji je bila lastnica franšize enega vodilnih podjetij na področju ustvarjanja izdelkov za lov na zaklad. 

Kadar se ne potepa zunaj, na lovu za razburljivimi Mini Adventures pustolovščinami, in ko ne sestavlja seznamov za reševanje vsakodnevnih opravkov v službi, rada kuha za prijatelje, gre na sprehod s svojima štirinožnima prijateljema, psom Brucem in muco Tinko (ja, prav ste prebrali, tudi muca se jima zelo rada pridruži na sprehodu!) ter obnavlja staro pohištvo. Prav tako se trudi izboljšati svojo slovenščino. 

Hayley Slo.png
all about T - Slo.png

Tamara je s svojo pozitivno energijo, navdušenjem in pustolovskim duhom polovica Mini Adventures pustolovščin.

Ima odličen občutek za podrobnosti ter je pogosto zunaj in na poti; išče prihodnje lokacije Mini Adventures pustolovščin ali pa testira tiste, ki jih je napisala Hayley. Če jo opazite kje zunaj s pisalom in papirjem v roki, kako si intenzivno ogleduje spominske plošče in kipe, jo le pozdravite!

Tamara je velika ljubiteljica rokometa in med sezono jo lahko vsak konec tedna vidite, kako navija za svojo lokalno ekipo. Prav tako obožuje morje. 

Zelo sva navdušeni nad prihodnostjo Mini Adventures pustolovščin in komaj čakava, da bova vse to delili z vami!

 

Hvala za zaupanje in vso podporo - pa veselo raziskovanje!

bottom of page