top of page

POLITIKA ZASEBNOSTI

Stride & Seek Mini Adventures oz. SASMA d.o.o., matična številka 8487456000, s sedežem na naslovu Suhi Vrh 3, 9208 Fokovci (v nadaljevanju družba) vas kot upravljavec podatkov s tem obvestilom seznanjamo z načinom obdelave in zaščite vaših osebnih podatkov.

Ta pravilnik o zasebnosti podrobno razlaga o vrstah osebnih podatkov, ki jih pridobimo od vas, ko obiščete našo spletno stran. Prav tako razlaga kako hranimo in rokujemo z vašimi podatki, da so ti varni. Zakonsko smo obvezani, da vaše informacije uporabljamo v skladu z vsemi zakoni, ki se nanašajo na varnost osebnih podatkov, vključujoč Zakon o varstvu podatkov iz leta 1998 in t.i. GDPR uredbo iz leta 2016, kot vsemi zakoni izhajajoči iz naslova “Zakoni o varstvu osebnih podatkov”.  

Zavedamo se, da je na tem mestu zapisanih veliko informacij, a bi želeli, da ste popolnoma seznanjeni o svojih pravicah in kako družba uporablja vaše informacije.  

Zelo verjetno bomo morali naš pravilnik o zasebnosti podatkov od časa do časa spreminjati. O tem vas bomo tudi obvestili, prav tako ste vabljeni, da si ga kadarkoli sami ponovno pregledate ali si ga preberete.

​​

Kdaj vas prosimo osebnih podatkov?

· Ko obiščete našo spletno stran.

· Ko se z nami povežete preko socialnih omrežij.

· Ko se prijavite na prejemanje e-pošte v povezavi z Mini Adventures pustolovščinami.

· Ko prosite katerega koli člana naše ekipe, da vam pošlje informacije o našem izdelku ali o naši storitvi.

· Ko se dogovorimo o sestanku z vami.

· Ko se odločite, da boste sodelovali v kateri koli raziskavi, ki jo pošljemo.

· Ko komentirate ali podajate svoje mnenje o naših izdelkih ali storitvah. 

· Ko se udeležite nagradnih iger ali tekmovanj.

· Ko se prijavite na naš novičk, ki ga pošiljamo preko e-pošte.

· Ko izpolnite kakršni koli obrazec, ki ga pošljemo.

​​

Kakšne osebne podatke zbiramo?

· Če nam pošljete povpraševanje je to vaše ime in priimek, e-pošta, informacije v zvezi s povpraševanjem in telefonska številka. 

· Podrobnosti glede vaše korespondence.

· Podatki o vaših obiskih na naši spletni strani in o strani, s katere ste prišli do naše strani.

· Informacije, ki jih pridobimo z uporabo piškotkov v vašem spletnem brskalniku. 

· Podatki, s katerimi lahko priporočamo izdelke, ki bi vas morebiti zanimali.

Vaši komentarji in mnenja.

· Da bi vam omogočili najboljšo izkušnjo z brskanjem po naši spletni strani, zbiramo tehnične podatke  o vaši spletni povezavi in brskalniku kot tudi telefonsko kodo, s katero določimo, kje je lociran vaš računalnik in spletne strani, ki ste jih obiskali, oglasi, ki ste si jih ogledali in iskane besede.

· Vaše uporabniško ime na družbenih omrežjih, če se z nami pogovarjate preko kanalov, tako, da vam odgovorimo na vaše komentarje, vprašanja in damo povratne informacije

· Vaše kontaktne podatke, če boste povpraševali o nas na določenem dogodku. 

Fotografije in odgovori na vprašanja nagradnih iger. 

​​

Vaše podatke bomo uporabili:

· Zato, da bomo odgovorili na vaša povpraševanja in vas obvestili o vaših povpraševanjih in vas obvestili o kakršni koli bodoči komunikaciji z nami.

· Z vašo privolitvijo bomo uporabili vaše osebne podatke, vaše preference in podatke o vaših transakcijah, da vas bomo lahko informirali preko e-pošte o relevantnih izdelkih in storitvah, vključujoč posebne ponudbe po meri, popuste, promocije, dogodke, tekmovanja, itd.  

​​

Seveda, imate vso pravico, da se odločite preko katerega izmed medijev oz. kanalov, želite, da vas kontaktiramo. 

​​

· Da vam pošljemo vse potrebne dokumente v zvezi s komunikacijo, ki jo predpisuje zakon ali tiste, ki so potrebni, da vas   obvestimo o spremembah o naših storitvah do vas. Npr. kot je sprememba v tem dokumentu. Slednje obvestilo ne bo vsebovali nobene reklamne vsebine, prav tako pa ne bo za njega potrebna predhodna privolitev, ko vam ga pošljemo po e-pošti.V kolikor ne bi uporabljali vaših osebnih podatkov v te namene, to ne bi bilo v skladu z zakonskimi obvezami, ki jih kot družba imamo.    

· Da ustvarimo, testiramo in nadgradimo sisteme, storitve in izzive, s katerimi vas seznanimo. Le-to bomo počeli v interesu našega legitimnega podjetja. 

· Da vam pošljemo vprašalnike in vas prosimo za povratne informacije za izboljšanje naših storitev. Ta obvestila ne bodo vsebovala nikakršnih promocijskih vsebin in ne za njih potrebna predhodna privolitev, ko vam jih pošljemo po e-pošti ali po SMS-u. Pri tem imamo legitimen interes, da bomo s tem izboljšali naše proizvode in storitve oz. da bomo te bolj približali vam.

​​

Seveda imate vso pravico, da se od takšnih obvestil kadar koli, po svoji  presoji torej, odjavite.

Kako dolgo bomo shranjevali vaše osebne podatke?

Ko zbiramo vaše osebne podatke jih ne bomo nikoli hranili dlje, kot je to potrebno. Če ste uporabnik naših storitev, bomo vase podatke hranili tako dolgo, dokler boste uporabljali naše storitve.  

​​

Povzetek preostalih pravic uporabnikov

​​

Imate pravico, da od nas zahtevate, da:

​​

·  Vam brezplačno priskrbimo dostop do vaših osebnih podatkov, ki jih hranimo.

·  Popravimo, katerekoli podrobnosti vaših osebnih podatkov, ki smo jih narobe vnesli. 

·  Prenehamo uporabljati vaše osebne podatke.

·  Prenehamo pošiljati promocijske vsebine. Le-to bomo nemudoma prenehali, v kolikor nas boste prosili.

·  Izbrišemo vaše osebne informacije (čeravno tega ne bomo mogli vedno storiti).

​​

Pravica, da prekličete vaše soglasje.

Pravico imate, da vaše soglasje do uporabe vaših osebnih podatkov, kadarkoli prekličete.

​​

Imate vprašanja?

Upamo, da vam je bil ta dokument v pomoč pri pojasnitvi, kako uporabljamo osebne podatke in kakšne so vaše pravice pri rokovanju z njimi. V kolikor imate kakšna dodatna vprašanja ali če želite sporočiti kakršnekoli spremembe v zvezi z njimi vas prosimo, da nam pošljete e-pošto na: hello@miniadventures.si 

bottom of page