top of page

Blejsko jezero - Legenda o Živi

Podajte se na razburljivo nalogo za Živo, kraljico vil, ki potrebuje vašo pomoč pri iskanju posebnega čarobnega predmeta!

Si želite preživeti razburljiv dan z družino ali prijatelji? Ne glede na to, ali je to vaš prvi obisk Blejskega jezera ali pa ste ga že obiskali in si želite ponovno raziskati njegova čudesa na popolnoma edinstven način, se pridružite Mini Adventures in doživite nepozabno pustolovščino!

Dih jemajoče in magično sta le dve izmed besednih zvez, ki bi ju lahko uporabili, da bi opisali smaragdno zeleno Blejsko jezero, s pravljičnim otočkom na sredini in mogočnim gradom, ki kraljuje v ozadju, na skalnatem klifu.

Prav zagotovo vas bo začarala tudi naša Mini Adventures pustolovščina, ki vključuje blejske znamenitosti, kot sta neogotska cerkev sv. Martina in blejski mestni park, med tem ko boste lovili prekrasni pogled na jezero, labode, račke in ribe v kristalno čisti vodi in iskali naše namige!

Če imate po pustolovščini čas, se z ladjico Pletna zapeljite na otok ali se povzpnite po poti, da se zaljubite v razgled z gradu. Preden odidete, poskusite znamenito blejsko kremno rezino, ki je nihče od obiskovalcev tega čudovitega kraja ne bi smel zamuditi.

Podatki o misiji

family and dog.png
2-6 IGRALCEV
7-97 LET
6KM
MIN. 4 URE
wheelchair_edited.png
PRIJAZNO
PSOM

Odpravite se na nepozabno pustolovščino z našim paketom za pustolovce

Naš pustolovski paket ni le zbirka predmetov, spravljenih v prikupno bombažno vrečko. Je ključ do sveta vznemirjenja, odkrivanja in čarobnosti.

V njej boste našli...

Zemljevid pustolovščine

Na poti odkrivanja je vaš zanesljivi vodnik. Na zemljevidu je veliko namigov, ki jih je treba rešiti, zanimivih znamenitosti, ki jih je treba odkriti, in izzivov, ki jih je treba premagati.

Lake Bled Adventure Map

To še ni vse...

PODARITE PUSTOLOVŠČINO

Iščete darilo, ki bo obdarovancu prineslo iskrico navdušenja, in želite podariti nekaj, kar ni samo prijetno, ampak tudi obogati?

Potem je Mini Adventures pustolovščina ODLIČNA izbira!

Na naših zabavnih in zanimivih raziskovanjih bodo obdarovanci ustvarili spomine, ki bodo trajali vse življenje. In če niste prepričani, katero pustolovščino izbrati, vam naša možnost darilnega bona ponuja neskončno možnosti.
Bled Slo.png
Za kanček več čarobnosti pa za samo dodatnih 10 € personalizirajte svojo Mini Adventures pustolovščino in navaden dan spremenite v nekaj izjemnega.

Ne glede na to, ali gre za pomemben rojstni dan ali gesto ljubljeni osebi, boste s podarjanjem naše personalizirane pustolovščine v njihovih očeh postali superzvezdnik.

Dodajanje te čarobnosti je preprosto - izberite PERSONALIZIRANO in jo oddajte v košarico, mi pa vas bomo vodili pri dodajanju lastnega besedila in slike za bolj osebno noto.
arrow - spots_edited.png
arrow - spots_edited_edited.png

Zaželena fotografija tukaj

Ime prejemnika

bottom of page