POGOSTA VPRAŠANJA

Za vas smo odgovorili na najbolj pogosta vprašanja.

Če imate še kakšno vprašanje nas kontaktirajte. 

Frequently asked questions

Kako delujejo Mini Adventures pustolovščine?


V naši spletni trgovini izberete svoje mesto. Ko vaša Mini Adventures pustolovščina prispe v poštni nabiralnik, se lahko odpravite dogodivščini naproti. Vse kar še morate storiti je, da določite, KDAJ boste šli in KOGA boste povabili zraven.
Kaj se skriva v Mini Adventures paketu?


Pustolovski paketek boste prejeli v priročni bombažni vrečki, ki vsebuje vse, kar potrebujete za vašo vznemirljivo dogodivščino. Obojestransko natisnjen A3 papir vsebuje vašo misijo, lahko berljiv zemljevid z označenimi namigi ter jasna navodila. Vključeni so tudi odgovori - zapečateni v ovojnici, tako da brez skrbi, če vam kakšen namig uide na pustolovski poti. ​​ Paketek vsebuje tudi »Dokument Pustolovcev«, s podatki o naših pustolovcih, katere najdete odtisnjene na posebnih broškah za vas in vaše prijatelje pustolovce, v katere se lahko prelevite na vaši misiji! Pa še to: priložena je tudi nagrada - mini ključavnica z obeski za srečo in v spomin ter pisalo.
Kako dolgo traja Mini Adventures pustolovščina?


Vse pustolovščine so dolge med 1,5 do 6 km kar vam vzame 2-5 ure. V trgovini boste v opisu vsake pustolovščine dobili natančnejše informacije.
Koliko časa imam od nakupa, da se odpravim na Mini Adventures pustolovščino?


Priporočamo vam, da Mini Adventures pustolovščino ne kupujete veliko vnaprej – kar pomeni, ne več kot mesec dni. Čeravno se nenehno trudimo, da so namigi, ki jih napišemo trajni, jih je občasno potrebno posodobiti. Ne želimo, da bi postala vaša Mini Adventures pustolovščina nerešljiva, samo zato ker imate starejšo različico.
Je Mini Adventures pustolovščina primerna tudi za darilo?


Mini Adventures pustolovščina je odlično darilo, zato vam lahko ponudimo tudi možnost personalizacije, da naredimo vaš dan še bolj poseben.
Za koliko oseb je Mini Adventures pustolovščina?


Za 2-6 oseb.

VEČ INFORMACIJ

031532333/030303339

hello@miniadventures.si

© 2021 Stride & Seek Mini Adventures

SASMA d.o.o. Suhi Vrh 3, 9208 Fokovci

ENGLISH WEBSITE

SLEDITE NAM NA

Želite najnovejšo igro Mini Adventures pustolovščina v naravi?

​​​NAROČITE SE NA NAŠE E-NOVIČKE IN IGRA VAS BO PRIČAKALA NA VAŠEM E-MAIL NASLOVU

Preberite našo POLITIKO ZASEBNOSTI, da boste razumeli kje hranimo vaše e-maile. 

©2021 by Mini Adventures

  • Black Instagram Icon