top of page

POGOSTA VPRAŠANJA

Odgovorili smo na vaša najpogostejša vprašanja.
Če imate še kakšno, pišite in vprašajte.

 • Kako delujejo Mini Adventures pustolovščine?
  V naši spletni trgovini izberete mesto, ki ga boste raziskovali. Ko naša Mini Adventures pustolovščina prispe v vaš poštni nabiralnik, se lahko odpravite dogodivščinam naproti. Edino, kar še morate storiti, je, da se odločite, kdaj boste šli in koga boste povabili s seboj.
 • Kaj se skriva v Mini Adventures paketu?
  Pustolovski paketek boste dobili v priročni bombažni vrečki, kjer je vse, kar potrebujete za vznemirljivo dogodivščino. Na obojestransko potiskanem A3 papirju je zapisana vaša misija, zemljevid z označenimi namigi in jasnimi navodili. Dobili boste tudi odgovore, ki so zapečateni v ovojnici, tako da - brez skrbi! Če vam na pustolovski poti kak namig uide, se ne boste izgubili. V paketu boste dobili "Dokument pustolovcev", ki vam bo predstavil naše pustolovce, njihove super moči in njihove podobe, ki jih lahko zbirate kot del naše kolekcije. V njih se lahko prelevite na svojih pustolovskih misijah! Pa še darilce: v paketku je poleg pisala tudi nagrada - mini ključavnica z obeski za srečo in za spomin.
 • Kako dolgo traja Mini Adventures pustolovščina?
  Vse pustolovščine imajo predvideno pot, dolgo med enim in pol ter šestimi kilometri, kar vam - če ne boste tekali, česar ne priporočamo - vzame od dve uri do pet ur časa. Boste pa natančnejše informacije o posamezni pustolovščini dobili v trgovini, ob opisu vsake pustolovščine.
 • Koliko časa imam od nakupa, da se odpravim na Mini Adventures pustolovščino?"
  Priporočamo, da Mini Adventures pustolovščine ne kupujete veliko prej, torej ne več kot mesec dni od dneva, ko se boste odpravili nanjo. Čeprav se namreč trudimo, da bi bili namigi, ki jih zapišemo, trajni, jih je občasno potrebno posodobiti. Ne želimo, da bi postala vaša Mini Adventures pustolovščina nerešljiva samo zato, ker imate starejšo različico.
 • Je Mini Adventures pustolovščina primerna tudi za darilo?
  Mini Adventures pustolovščina je odlično darilo, zato imamo tudi možnost individualizacije oziroma poosebljanja pustolovščine, tako bo dan obdarjencev še bolj zabaven in poseben. Če niste prepričani, katero mesto bi želeli raziskati, priporočamo nakup darilnega bona Mini Adventures, kjer si lahko, v obdobju enega leta, pustolovščino izberejo sami!
 • Za koliko oseb je Mini Adventures pustolovščina?
  Primerna je za najmanj dva in največ šest pustolovcev.
bottom of page