top of page

Ptuj - Kurentova skrivnost

Pripravite se na razburljivo potovanje, polno izzivov in skrivnosti, na katerem boste rešili pomlad! Kurent, ki naznanja začetek pomladi, je izgubil spomin in treba ga je najti.

Ptuj je znan kot najstarejše mesto v Sloveniji in se lahko po pomembnosti kosa z glavnim mestom, Ljubljano. Center Ptuja je majhno srednjeveško jedro, z veliko cerkvami, muzeji in samostani. Tukaj najdete tudi mogočen grad, ki stoji na 300 m visokem hribu, s katerega se razprostira pogled na mesto in reko Dravo.

Vznemirljiva Mini Adventures pustolovščina vas vodi skozi stari, srednjeveški del Ptuja, kjer domujejo znamenitosti, kot so dominikanski samostan, mestni stolp in veličastni Orfejev spomenik, ki je bil priča mnogim javnim kaznim v srednjem veku.

Ste pripravljeni na pustolovščino po Ptuju? Če Kurentovega izgubljenega spomina ne bomo našli, se bojimo, da pomlad ne bo nikoli več prišla v Slovenijo.

Podatki o misiji

family and dog
No time limit on a Mini Adventure
Foot prints
2-6 IGRALCEV
7-97 LET
2,5KM
MIN. 2 URI
Mini Adventures pushchair
Mini Adventures wheelchair
Mini Adventures cute dog
PRIJAZNO
PSOM

Odpravite se na nepozabno pustolovščino z našim paketom za pustolovce

Naš pustolovski paket ni le zbirka predmetov, spravljenih v prikupno bombažno vrečko. Je ključ do sveta vznemirjenja, odkrivanja in čarobnosti.

V njej boste našli...
Laško Mini Adventure

Zemljevid pustolovščine

Na poti odkrivanja je vaš zanesljivi vodnik. Na zemljevidu je veliko namigov, ki jih je treba rešiti, zanimivih znamenitosti, ki jih je treba odkriti, in izzivov, ki jih je treba premagati.

Lake Bled Adventure Map

To še ni vse...

PODARITE PUSTOLOVŠČINO

Mini Adventure Gift Voucher
Iščete darilo, ki bo obdarovancu prineslo iskrico navdušenja, in želite podariti nekaj, kar ni samo prijetno, ampak tudi obogati?

Potem je Mini Adventures pustolovščina ODLIČNA izbira!

Na naših zabavnih in zanimivih raziskovanjih bodo obdarovanci ustvarili spomine, ki bodo trajali vse življenje. In če niste prepričani, katero pustolovščino izbrati, vam naša možnost darilnega bona ponuja neskončno možnosti.
Ptuj Personalised Mini Adventure
Za kanček več čarobnosti pa za samo dodatnih 10 € personalizirajte svojo Mini Adventures pustolovščino in navaden dan spremenite v nekaj izjemnega.

Ne glede na to, ali gre za pomemben rojstni dan ali gesto ljubljeni osebi, boste s podarjanjem naše personalizirane pustolovščine v njihovih očeh postali superzvezdnik.

Dodajanje te čarobnosti je preprosto - izberite PERSONALIZIRANO in jo oddajte v košarico, mi pa vas bomo vodili pri dodajanju lastnega besedila in slike za bolj osebno noto.
arrow - spots
spotted arrow

Zaželena fotografija tukaj

Ime prejemnika

bottom of page