top of page

Bratislava - Velikanova miza

Podajte se na čarobno misijo, da bi našli začaran predmet, ki ga je nekje v Bratislavi skril malo drugačen turist - predrzni velikan!

Slovaška prestolnica Bratislava, leži na mogočni Donavi. Staro mestno jedro je atraktivno območje za pešce, obkroženo z baročnimi palačami, privlačnimi četrtmi, cerkvami in drugimi zgradbami. Obenem pa ne smemo pozabiti na veličasten grad, ki dominira nad mestnim jedrom in je pravi vrhunec te Mini Adventures pustolovščine.

Namige v starem mestnem jedru boste iskali na bogato okrašenih stavbah, cerkvah, fontanah in tudi na številnih kipih. Bratislava bi zagotovo odnesla prvo nagrado v kategoriji najlepših kipov Evrope, saj so preprosto veličastni ... a odločitev, kateri je vaš najljubši, prepuščamo vam in nam jo lahko sporočite ob vrnitvi domov.

Skozi dano nalogo, da zaustavite nagajivega čarovniškega velikana, boste raziskali vse, kar vam Bratislava lahko ponudi. Sprehodite se ob Donavi, na kateri brezskrbno pljujejo ladjice, medtem pa uživajte v čudovitem pogledu na Most SNP, ki je vreden ogleda, če vam seveda, ko končate Mini Adventures pustolovščino, še ostane kaj časa.

Podatki o misiji

family and dog.png
2-6 IGRALCEV
7-97 LET
4KM
MIN. 4 URE
wheelchair_edited.png

LAHEK OTROŠKI

VOZIČEK

PRIJAZNO
PSOM

Odpravite se na nepozabno pustolovščino z našim paketom za pustolovce

Naš pustolovski paket ni le zbirka predmetov, spravljenih v prikupno bombažno vrečko. Je ključ do sveta vznemirjenja, odkrivanja in čarobnosti.

V njej boste našli...

Zemljevid pustolovščine

Na poti odkrivanja je vaš zanesljivi vodnik. Na zemljevidu je veliko namigov, ki jih je treba rešiti, zanimivih znamenitosti, ki jih je treba odkriti, in izzivov, ki jih je treba premagati.

Lake Bled Adventure Map

To še ni vse...

PODARITE PUSTOLOVŠČINO

Iščete darilo, ki bo obdarovancu prineslo iskrico navdušenja, in želite podariti nekaj, kar ni samo prijetno, ampak tudi obogati?

Potem je Mini Adventures pustolovščina ODLIČNA izbira!

Na naših zabavnih in zanimivih raziskovanjih bodo obdarovanci ustvarili spomine, ki bodo trajali vse življenje. In če niste prepričani, katero pustolovščino izbrati, vam naša možnost darilnega bona ponuja neskončno možnosti.
Brats Slo.png
Za kanček več čarobnosti pa za samo dodatnih 10 € personalizirajte svojo Mini Adventures pustolovščino in navaden dan spremenite v nekaj izjemnega.

Ne glede na to, ali gre za pomemben rojstni dan ali gesto ljubljeni osebi, boste s podarjanjem naše personalizirane pustolovščine v njihovih očeh postali superzvezdnik.

Dodajanje te čarobnosti je preprosto - izberite PERSONALIZIRANO in jo oddajte v košarico, mi pa vas bomo vodili pri dodajanju lastnega besedila in slike za bolj osebno noto.
arrow - spots_edited.png
arrow - spots_edited_edited.png

Zaželena fotografija tukaj

Ime prejemnika

bottom of page