top of page

Maribor - Škratovo maščevanje

Priskočite na pomoč pri iskanju posebnega čarobnega predmeta izjemne moči, ki je bil dolga leta skrit v Mariboru.

Če se magija sprosti, bo povzročila uničenje mesta.

Maribor je drugo največje slovensko mesto, ki popotniku ponuja marsikaj. Tam ne boste našli le najstarejše vinske trte na svetu, ampak je tam tudi Lent, kraj, popisan z zgodovino. Maribor poleg slednjega kipi od znamenitosti. Tam se bohoti grad iz 15. stoletja, še starejša katedrala, sinagoga in veliko zanimivih trgov. Mimo teh pa hiti mogočna Drava, še ena od znamenitosti, ki jo boste odkrili na svoji pustolovščini.

Razburljiva Mini Adventures pustolovščina vas popelje od Lenta, mimo reke Drave in vodnega stolpa do stare trte. Potem pot nadaljujete mimo Sodnega stolpa, ki je bil prizorišče sodb čarovnicam. Obiščite številne trge, kjer boste našli znamenitosti, kot so Kužno znamenje, mogočna mestna hiša in mariborski grad. Trg Svobode gleda na prelepo podeželje, proti mestnemu hribu, Piramidi, kraju, kjer je enkrat davno nazaj stal še en grad.

Ste pripravljeni raziskati Maribor na zabaven in edinstven način, hkrati pa ga pomagati zaščititi pred morebitnim propadom?

Podatki o misiji

family and dog.png
2-6 IGRALCEV
7-97 LET
3KM
MIN. 2.5 URI
wheelchair_edited.png
PRIJAZNO
PSOM

Odpravite se na nepozabno pustolovščino z našim paketom za pustolovce

Naš pustolovski paket ni le zbirka predmetov, spravljenih v prikupno bombažno vrečko. Je ključ do sveta vznemirjenja, odkrivanja in čarobnosti.

V njej boste našli...

Zemljevid pustolovščine

Na poti odkrivanja je vaš zanesljivi vodnik. Na zemljevidu je veliko namigov, ki jih je treba rešiti, zanimivih znamenitosti, ki jih je treba odkriti, in izzivov, ki jih je treba premagati.

Lake Bled Adventure Map

To še ni vse...

PODARITE PUSTOLOVŠČINO

Iščete darilo, ki bo obdarovancu prineslo iskrico navdušenja, in želite podariti nekaj, kar ni samo prijetno, ampak tudi obogati?

Potem je Mini Adventures pustolovščina ODLIČNA izbira!

Na naših zabavnih in zanimivih raziskovanjih bodo obdarovanci ustvarili spomine, ki bodo trajali vse življenje. In če niste prepričani, katero pustolovščino izbrati, vam naša možnost darilnega bona ponuja neskončno možnosti.
Maribor Slo.png
Za kanček več čarobnosti pa za samo dodatnih 10 € personalizirajte svojo Mini Adventures pustolovščino in navaden dan spremenite v nekaj izjemnega.

Ne glede na to, ali gre za pomemben rojstni dan ali gesto ljubljeni osebi, boste s podarjanjem naše personalizirane pustolovščine v njihovih očeh postali superzvezdnik.

Dodajanje te čarobnosti je preprosto - izberite PERSONALIZIRANO in jo oddajte v košarico, mi pa vas bomo vodili pri dodajanju lastnega besedila in slike za bolj osebno noto.
arrow - spots_edited.png
arrow - spots_edited_edited.png

Zaželena fotografija tukaj

Ime prejemnika

bottom of page