top of page

Bad Radkersburg - Izvir čarovnije

Podajte se na pustolovščino po Bad Radkersburgu (Avstrijska Radgona), sledite namigom in poiščite izmuzljivi čarobni predmet. Usoda mesta je v vaših rokah. Pri tem iskanju boste potrebovali srečo, predvsem pa svojo pamet!

Nekdaj srednjeveško trgovsko mesto Bad Radkersburg je danes luksuzno zdraviliško mesto. Dobro ohranjeno staro mestno jedro, ki se ponaša z bogato zgodovino, ima mediteranski pridih. Zaradi stroge politike varstva zgodovinskih spomenikov je leta 1978 prejelo evropsko zlato medaljo za varstvo in oskrbo zgodovinskih spomenikov. Po 40 letih od osvojitve te medalje še vedno ne boste videli plastičnega okna ali sodobnih zunanjih žaluzij.

Krožno obzidje mesta je prav tako še vedno v prvotni obliki in odlični “formi”, glede na to, da so ga “nazadnje” obnovili v 16. stoletju italijanski zidarski mojstri!

Ta Mini Adventures pustolovščina vas bo vodila skozi srednjeveško mestno jedro, kjer so znamenitosti, kot sta Glavni trg, krožno obzidje in baročna cerkev Frauenkirche, ki je na očarljivem trgu z nizkimi hiškami in mogočnimi drevesi. Podajte se na sprehod ob neustavljivi reki Muri in si oglejte vrtino, kjer so v 70-ih našli vrelec, iz katerega so pozneje začeli črpati termalno vodo. V bližini je celo igrišče za otroke, če bi se odločili za kratek postanek.

Podatki o misiji

family and dog.png
2-6 IGRALCEV
7-97 LET
3KM
MIN. 2,5 URI
wheelchair_edited.png
PRIJAZNO
PSOM

Odpravite se na nepozabno pustolovščino z našim paketom za pustolovce

Naš pustolovski paket ni le zbirka predmetov, spravljenih v prikupno bombažno vrečko. Je ključ do sveta vznemirjenja, odkrivanja in čarobnosti.

V njej boste našli...

Zemljevid pustolovščine

Na poti odkrivanja je vaš zanesljivi vodnik. Na zemljevidu je veliko namigov, ki jih je treba rešiti, zanimivih znamenitosti, ki jih je treba odkriti, in izzivov, ki jih je treba premagati.

Lake Bled Adventure Map

To še ni vse...

PODARITE PUSTOLOVŠČINO

Iščete darilo, ki bo obdarovancu prineslo iskrico navdušenja, in želite podariti nekaj, kar ni samo prijetno, ampak tudi obogati?

Potem je Mini Adventures pustolovščina ODLIČNA izbira!

Na naših zabavnih in zanimivih raziskovanjih bodo obdarovanci ustvarili spomine, ki bodo trajali vse življenje. In če niste prepričani, katero pustolovščino izbrati, vam naša možnost darilnega bona ponuja neskončno možnosti.
Bad Rad Slo.png
Za kanček več čarobnosti pa za samo dodatnih 10 € personalizirajte svojo Mini Adventures pustolovščino in navaden dan spremenite v nekaj izjemnega.

Ne glede na to, ali gre za pomemben rojstni dan ali gesto ljubljeni osebi, boste s podarjanjem naše personalizirane pustolovščine v njihovih očeh postali superzvezdnik.

Dodajanje te čarobnosti je preprosto - izberite PERSONALIZIRANO in jo oddajte v košarico, mi pa vas bomo vodili pri dodajanju lastnega besedila in slike za bolj osebno noto.
arrow - spots_edited.png
arrow - spots_edited_edited.png

Zaželena fotografija tukaj

Ime prejemnika

bottom of page