top of page

Slovenske Konjice - Zastrupljena struga zmajeve sline

Preizkusite svoje raziskovalne sposobnosti in moč možganov, da razvozlate namige in najdete začarani predmet, ki ščiti mesto Slovenske Konjice pred potokom nevarne zmajeve sline.

Znane kot "Mesto cvetja in vina" Slovenske Konjice očarajo s svojimi dobro ohranjenimi ulicami, trgi, mostovi in stavbami. Ležijo pod skrivnostno Konjiško goro, kjer pravijo, da je nekdaj živel zmaj in gnezdil med vinogradi. So očarljive, pristne in polne značaja, odlična destinacija za raziskovanje z Mini Adventures pustolovščino.

Ta pustolovščina vas bo vodila iz enega konca Slovenskih Konjic na drugega. Od novejšega – sodobnejšega dela, kjer je dolgo tega bila železniška postaja skozi Mestni in Stari trg, ki ju ločuje reka Dravinja. Občudujte prikupni Stari trg, kjer se vije potok z domiselnim imenom "Zmajeva slina", obkrožen s stoletnimi mestnimi hišami, ki jih krasijo živahno cvetje in zgodovinske freske. Odkrijte arhitekturna čudesa, kot sta cerkev svetega Jurija iz 12. stoletja, ki se ponaša z visokim zvonikom, in obnovljeni dvorec Trebnik, ki je zdaj edinstven razpršen hotel.

Doživite njihovo spoštovanje do konj v spomin na legendarni podvig sv. Jurija, ko je rešil dekle pred zmajem, ki živi v gorah. Ne zamudite vsakoletnega aprilskega festivala Jurjevanje, ki slavi to zgodbo in konjeniško dediščino mesta.

Po pustolovščini se podajte še dlje in raziščite samostan Žiče, ustanovljen leta 1160 in velja za najstarejši kartuzijanski spomenik v srednji Evropi. Poleg tega se prepustite odličnim vinom regije sredi osupljivih razgledov na vinograde.

Podatki o misiji

family and dog
no time limits on a Mini Adventure
foot prints
2-6 IGRALCEV
7-97 LET
1,5KM
MIN. 2 URI
Mini Adventures pushchair
Mini Adventures wheelchair

LAHEK OTROŠKI

VOZIČEK

Mini Adventures cute dog
PRIJAZNO
PSOM

Odpravite se na nepozabno pustolovščino z našim paketom za pustolovce

Naš pustolovski paket ni le zbirka predmetov, spravljenih v prikupno bombažno vrečko. Je ključ do sveta vznemirjenja, odkrivanja in čarobnosti.

V njej boste našli...
Laško Mini Adventure

Zemljevid pustolovščine

Na poti odkrivanja je vaš zanesljivi vodnik. Na zemljevidu je veliko namigov, ki jih je treba rešiti, zanimivih znamenitosti, ki jih je treba odkriti, in izzivov, ki jih je treba premagati.

Lake Bled Adventure Map

To še ni vse...

PODARITE PUSTOLOVŠČINO

Mini Adventure Gift Voucher
Iščete darilo, ki bo obdarovancu prineslo iskrico navdušenja, in želite podariti nekaj, kar ni samo prijetno, ampak tudi obogati?

Potem je Mini Adventures pustolovščina ODLIČNA izbira!

Na naših zabavnih in zanimivih raziskovanjih bodo obdarovanci ustvarili spomine, ki bodo trajali vse življenje. In če niste prepričani, katero pustolovščino izbrati, vam naša možnost darilnega bona ponuja neskončno možnosti.
Slovenske Konjice Personalised Mini Adventure
Za kanček več čarobnosti pa za samo dodatnih 10 € personalizirajte svojo Mini Adventures pustolovščino in navaden dan spremenite v nekaj izjemnega.

Ne glede na to, ali gre za pomemben rojstni dan ali gesto ljubljeni osebi, boste s podarjanjem naše personalizirane pustolovščine v njihovih očeh postali superzvezdnik.

Dodajanje te čarobnosti je preprosto - izberite PERSONALIZIRANO in jo oddajte v košarico, mi pa vas bomo vodili pri dodajanju lastnega besedila in slike za bolj osebno noto.
arrow - spots
spotted arrow

Zaželena fotografija tukaj

Ime prejemnika

bottom of page