top of page

Trbovlje - Reševanje prihodnosti

Prihodnost Trbovelj je v rokah neustrašnih pustolovcev. Zlobna znanstvenica je razvila tehnologijo, ki bo uničila mesto. Potrebujemo junaške pustolovce, ki bodo pomagali ustaviti njen zlobni načrt.

Trbovlje so še vedno zelo znane po svoji rudarski preteklosti. Odkritje premoga v začetku 19. stoletja je mestu utrlo pot do razcveta. Z izgradnjo železnice leta 1849 od Celja mimo Trbovelj do Ljubljane in ustanovitvijo trboveljske premogokopne družbe je kmečka podoba izginila, mesto pa se je spremenilo v bogato rudarsko in industrijsko središče.

Zgodovina rudarstva je v mestu trdno zasidrana in spomin na to nekdanjo dobo lahko opazite na vsakem koraku. V lovu za namigi ne vidite le spominov na nekdanje čase, temveč tudi na cvetočo sedanjost, ki je globoko zasidrana v tehnologiji in novih medijih. Mesto je središče inovacij in vsako leto organizira številne dogodke, na katerih so v ospredju informacijska tehnologija, robotika, biomehanika in virtualna resničnost. Aktivno spodbujajo odnos med umetnostjo, tehnologijo in družbo. Trbovlje pa niso le industrija in tehnologija, saj ta Mini Adventures pustolovščina vključuje tudi iskanje in reševanje namigov nad mestom, skozi gozdiček in zelenje na hrib, kjer se skrivajo skrivnosti, ki čakajo, da jih razkrijejo najmodrejši "pustolovci".

To je popoln način, da spoznate to zanimivo mesto, v svojem tempu in v svojem času.

Podatki o misiji

family and dog.png
2-6 IGRALCEV
7-97 LET
3KM
MIN. 3 URE
wheelchair_edited.png
PRIJAZNO
PSOM

Odpravite se na nepozabno pustolovščino z našim paketom za pustolovce

Naš pustolovski paket ni le zbirka predmetov, spravljenih v prikupno bombažno vrečko. Je ključ do sveta vznemirjenja, odkrivanja in čarobnosti.

V njej boste našli...

Zemljevid pustolovščine

Na poti odkrivanja je vaš zanesljivi vodnik. Na zemljevidu je veliko namigov, ki jih je treba rešiti, zanimivih znamenitosti, ki jih je treba odkriti, in izzivov, ki jih je treba premagati.

Lake Bled Adventure Map

To še ni vse...

PODARITE PUSTOLOVŠČINO

Iščete darilo, ki bo obdarovancu prineslo iskrico navdušenja, in želite podariti nekaj, kar ni samo prijetno, ampak tudi obogati?

Potem je Mini Adventures pustolovščina ODLIČNA izbira!

Na naših zabavnih in zanimivih raziskovanjih bodo obdarovanci ustvarili spomine, ki bodo trajali vse življenje. In če niste prepričani, katero pustolovščino izbrati, vam naša možnost darilnega bona ponuja neskončno možnosti.
tRBOVLJE sLO.png
Za kanček več čarobnosti pa za samo dodatnih 10 € personalizirajte svojo Mini Adventures pustolovščino in navaden dan spremenite v nekaj izjemnega.

Ne glede na to, ali gre za pomemben rojstni dan ali gesto ljubljeni osebi, boste s podarjanjem naše personalizirane pustolovščine v njihovih očeh postali superzvezdnik.

Dodajanje te čarobnosti je preprosto - izberite PERSONALIZIRANO in jo oddajte v košarico, mi pa vas bomo vodili pri dodajanju lastnega besedila in slike za bolj osebno noto.
arrow - spots_edited.png
arrow - spots_edited_edited.png

Zaželena fotografija tukaj

Ime prejemnika

bottom of page