top of page

Koper - Pripoved o skrivnostni ladji

Pozor, pustolovci!

Prejeli ste klic na pomoč in čas je, da se odpravite na življenjsko potovanje. Starodavni zapis, ki so ga nedavno odkrili v Kopru, je ključ do razkritja dolgo pozabljene skrivnosti - in potrebujemo neustrašne pustolovce, kot ste vi, da nam pokažete pot.

Pripravite se na dan, poln pustolovščin, kulture in čudovitega morskega zraka! Koper ima očarljiv šarm in eleganco, ki sta čudovito presenečenje.

Koper je edino slovensko pristaniško mesto in je kot tak poslovno in industrijsko središče. Potniški terminal je le 200 m od starega mestnega jedra in vsako leto v pristanišče pripelje več kot 100.000 obiskovalcev. Če bo slučajno katera od teh mogočnih križark v pristanišču ravno takrat, ko boste na tej Mini Adventures pustolovščini, jo boste imeli priložnost občudovati.

Ta Mini Adventures pustolovščina zajema vse glavne znamenitosti kompaktnega srednjeveškega mestnega jedra, vključno s pristaniščem, s kavarnami, restavracijami in trgovinami. Tu boste našli Taverno, ki je bila skladišče soli iz 15. stoletja. Imajo celo mestno plažo, če se po raziskovanju Kopra utrudite in si zaželite počitka in skoka v morje. Vandrajte po zgodovinskih ulicah na lovu za namigi. Razpršeni so povsod, vključno na glavnem trgu (Titov trg), kjer je veliko zanimivih zgradb, vključno s Pretorsko palačo, najbolj impresivno zgradbo v Kopru.

Stopite korak nazaj v času, ko se sprehodite po ozki Čevljarski ulici, ki je cona za pešce, in vodi do vodnjaka Da Ponte. V italijanščini pomeni most, saj je vodnjak oblikovan kot most! Nedaleč od tu so vrata Muda, zadnja od 12 vrat mestnega obzidja, ki so nekoč vodila v mesto. Odkrivanje skrivnosti Kopra bo za vas in vaše najdražje vznemirljiva in dragocena pustolovščina, ki jo boste za vedno ohranili v spominu.

Podatki o misiji

family and dog ready for adventure
no time limits on a Mini Adventure
Foot prints
2-6 IGRALCEV
7-97 LET
2,5KM
MIN. 3 URE
Mini Adventure pushchair
Mini Adventure wheelchair
Mini Adventure cute cartoon dog
PRIJAZNO
PSOM

Odpravite se na nepozabno pustolovščino z našim paketom za pustolovce

Naš pustolovski paket ni le zbirka predmetov, spravljenih v prikupno bombažno vrečko. Je ključ do sveta vznemirjenja, odkrivanja in čarobnosti.

V njej boste našli...
Laško Mini Adventure

Zemljevid pustolovščine

Na poti odkrivanja je vaš zanesljivi vodnik. Na zemljevidu je veliko namigov, ki jih je treba rešiti, zanimivih znamenitosti, ki jih je treba odkriti, in izzivov, ki jih je treba premagati.

Lake Bled Adventure Map

To še ni vse...

PODARITE PUSTOLOVŠČINO

A Mini Adventure gift voucher
Iščete darilo, ki bo obdarovancu prineslo iskrico navdušenja, in želite podariti nekaj, kar ni samo prijetno, ampak tudi obogati?

Potem je Mini Adventures pustolovščina ODLIČNA izbira!

Na naših zabavnih in zanimivih raziskovanjih bodo obdarovanci ustvarili spomine, ki bodo trajali vse življenje. In če niste prepričani, katero pustolovščino izbrati, vam naša možnost darilnega bona ponuja neskončno možnosti.
Koper Mini Adventure
Za kanček več čarobnosti pa za samo dodatnih 10 € personalizirajte svojo Mini Adventures pustolovščino in navaden dan spremenite v nekaj izjemnega.

Ne glede na to, ali gre za pomemben rojstni dan ali gesto ljubljeni osebi, boste s podarjanjem naše personalizirane pustolovščine v njihovih očeh postali superzvezdnik.

Dodajanje te čarobnosti je preprosto - izberite PERSONALIZIRANO in jo oddajte v košarico, mi pa vas bomo vodili pri dodajanju lastnega besedila in slike za bolj osebno noto.
Arrow spots
arrow spots

Zaželena fotografija tukaj

Ime prejemnika

bottom of page