top of page

Celje - Almin skrivnostni zaklad

Zamislite si, da se podajate na vznemirljivo iskanje davno pozabljenega čarobnega predmeta, ki ga je slavna popotnica Alma M. Karlin pred mnogimi leti skrila v Celju. Ne predstavljajte si več - tukaj je vaša priložnost!

Pridružite se Mini Adventures pustolovcem in se podajte na raziskovalno igro na prostem po Celju, kakršne še ni bilo! Rešite uganke, razvozlajte namige ter raziskujte skrite uličice in znamenitosti. Tudi domačini pravijo, da so odkrili stvari, za katere niso vedeli, da obstajajo. To je odlična priložnost za ustvarjanje nepozabnih spominov s svojimi najdražjimi, pa naj gre za prijatelje ali družino. Poskrbljeno je za vse starosti, zato se ne glede na to, ali ste že izkušeni pustolovec ali radoveden novinec, pripravite na pustolovščino, kakršne še ni bilo!

Čeprav je majhno mesto, je Celje kar tretje največje mesto po številu prebivalcev in kot tako prepojeno z zgodovino in kulturo. Ta Mini Adventures pustolovščina vas vodi skozi srednjeveško mestno jedro in vključuje znamenitosti, kot sta neogotski Celjski dom, vodni stolp iz 16. stoletja in mestni trg, ki je v samem osrčju starega dela mesta. Osupljiva celjska katedrala je mojstrovina gotske arhitekture in je še ena od čudovitih znamenitosti, ki skrivajo namige na tej nalogi.

Za vse ljubitelje narave priporočamo obisk bližnjih znamenitosti, kot so Mestni gozd Celje, kjer stoji čarobna drevesna hiška, največja v Sloveniji, slikovite pohodniške poti ob reki Savinji ter jame Pekel, za še drugačna doživetja na prostem.

Podatki o misiji

family and dog.png
2-6 IGRALCEV
7-97 LET
3KM
MIN. 2,5 URI
wheelchair_edited.png
PRIJAZNO
PSOM

Odpravite se na nepozabno pustolovščino z našim paketom za pustolovce

Naš pustolovski paket ni le zbirka predmetov, spravljenih v prikupno bombažno vrečko. Je ključ do sveta vznemirjenja, odkrivanja in čarobnosti.

V njej boste našli...

Zemljevid pustolovščine

Na poti odkrivanja je vaš zanesljivi vodnik. Na zemljevidu je veliko namigov, ki jih je treba rešiti, zanimivih znamenitosti, ki jih je treba odkriti, in izzivov, ki jih je treba premagati.

Lake Bled Adventure Map

To še ni vse...

PODARITE PUSTOLOVŠČINO

Iščete darilo, ki bo obdarovancu prineslo iskrico navdušenja, in želite podariti nekaj, kar ni samo prijetno, ampak tudi obogati?

Potem je Mini Adventures pustolovščina ODLIČNA izbira!

Na naših zabavnih in zanimivih raziskovanjih bodo obdarovanci ustvarili spomine, ki bodo trajali vse življenje. In če niste prepričani, katero pustolovščino izbrati, vam naša možnost darilnega bona ponuja neskončno možnosti.
Celje Slo.jpg
Za kanček več čarobnosti pa za samo dodatnih 10 € personalizirajte svojo Mini Adventures pustolovščino in navaden dan spremenite v nekaj izjemnega.

Ne glede na to, ali gre za pomemben rojstni dan ali gesto ljubljeni osebi, boste s podarjanjem naše personalizirane pustolovščine v njihovih očeh postali superzvezdnik.

Dodajanje te čarobnosti je preprosto - izberite PERSONALIZIRANO in jo oddajte v košarico, mi pa vas bomo vodili pri dodajanju lastnega besedila in slike za bolj osebno noto.
arrow - spots_edited.png
arrow - spots_edited_edited.png

Zaželena fotografija tukaj

Ime prejemnika

bottom of page