top of page

Piran - Tartini in hudič

Piran je v nevarnosti! Zaradi davnega dogovora s hudičem grozi, da bo glasba v mestu za vedno utihnila. Potrebujemo pogumne pustolovce, ki nam bodo pomagali ustaviti to početje.

Eno od najljubših slovenskih obmorskih letovišč. Piran ni poln le beneške gotske arhitekture, ampak tudi namigov za ohranitev glasbe!

Ta Mini Adventures pustolovščina vas popelje v zavite uličice tega slovenskega »diamanta« na Tartinijev trg in v mogočno cerkev sv. Jurija, ki dominira nad hišami v Piranu ter do Punte (točke), kjer domujejo svetilnik, kamnite skulpture in uganke.

Če boste imeli dovolj časa, se lahko po končani Mini Adventures pustolovščini, odpravite po poti, posuti s kamenčki, do mestnega obzidja, kjer se lahko sprehodite ob obzidju (za vstop je potrebno plačilo) in uživate v prekrasnem pogledu nad mestom in obalo.

Podatki o misiji

family and dog
No time limits on a Mini Adventure
Foot prints
2-6 IGRALCEV
7-97 LET
4KM
MIN. 4 URE
Mini Adventure pushchair
Mini Adventure wheelchair

LAHEK OTROŠKI

VOZIČEK

Mini Adventure cute dog
PRIJAZNO
PSOM

Odpravite se na nepozabno pustolovščino z našim paketom za pustolovce

Naš pustolovski paket ni le zbirka predmetov, spravljenih v prikupno bombažno vrečko. Je ključ do sveta vznemirjenja, odkrivanja in čarobnosti.

V njej boste našli...
Laško Mini Adventure

Zemljevid pustolovščine

Na poti odkrivanja je vaš zanesljivi vodnik. Na zemljevidu je veliko namigov, ki jih je treba rešiti, zanimivih znamenitosti, ki jih je treba odkriti, in izzivov, ki jih je treba premagati.

Lake Bled Adventure Map

To še ni vse...

PODARITE PUSTOLOVŠČINO

Mini Adventure Gift Voucher
Iščete darilo, ki bo obdarovancu prineslo iskrico navdušenja, in želite podariti nekaj, kar ni samo prijetno, ampak tudi obogati?

Potem je Mini Adventures pustolovščina ODLIČNA izbira!

Na naših zabavnih in zanimivih raziskovanjih bodo obdarovanci ustvarili spomine, ki bodo trajali vse življenje. In če niste prepričani, katero pustolovščino izbrati, vam naša možnost darilnega bona ponuja neskončno možnosti.
Piran Personalised Mini Adventure
Za kanček več čarobnosti pa za samo dodatnih 10 € personalizirajte svojo Mini Adventures pustolovščino in navaden dan spremenite v nekaj izjemnega.

Ne glede na to, ali gre za pomemben rojstni dan ali gesto ljubljeni osebi, boste s podarjanjem naše personalizirane pustolovščine v njihovih očeh postali superzvezdnik.

Dodajanje te čarobnosti je preprosto - izberite PERSONALIZIRANO in jo oddajte v košarico, mi pa vas bomo vodili pri dodajanju lastnega besedila in slike za bolj osebno noto.
spotted arrow
arrow - spots

Zaželena fotografija tukaj

Ime prejemnika

bottom of page