top of page

Murska Sobota - V iskanju večne mladosti

Predstavljajte si, da bi ustvarili eliksir za ohranjanje mladosti in ga nato izgubili! S to nočno moro se sooča par iz Murske Sobote. Ali lahko vi ali kdo od vaših znancev pomaga pri njunem iskanju?

Z Mini Adventures pustolovščino lahko uživate v raziskovanju Murske Sobote kot še nikoli prej.

Murska Sobota ali Sobota, kot jo imenujejo njeni prebivalci, je bila del Madžarske do leta 1918 in dobila madžarsko ime Muraszombat; szombat pomeni "sobota". To se nanaša na tržnico in različne sejme, ki so se odvijali v kraju vsako soboto.

Ta Mini Adventures pustolovščina je kot nalašč za vaše štirinožne prijatelje, saj se del mesta razteza v mestni park, ki je oblikovan v angleškem stilu z ribnikom in otroškim igriščem - če bi vaši najmlajši potrebovali odmor od raziskovanja. V središču parka lahko najdete Soboški grad. V tej impresivni zgradbi iz 16. stoletja domuje nagrajeni pokrajinski muzej Murska Sobota. Avenija z dvesto let starimi drevesi ob strani pa vas vodi od gradu pa do Evangeličanske cerkve na drugi strani. Pustolovščina se nadaljuje proti mogočnemu spomeniku Zmage, nato pa v središče mesta in na tržnico, na kateri se zbirajo pridelovalci povrtnin in trgovci že mnogo, mnogo let.

Podatki o misiji

family and dog.png
2-6 IGRALCEV
7-97 LET
1,5KM
MIN. 2 URI
wheelchair_edited.png
PRIJAZNO
PSOM

Odpravite se na nepozabno pustolovščino z našim paketom za pustolovce

Naš pustolovski paket ni le zbirka predmetov, spravljenih v prikupno bombažno vrečko. Je ključ do sveta vznemirjenja, odkrivanja in čarobnosti.

V njej boste našli...

Zemljevid pustolovščine

Na poti odkrivanja je vaš zanesljivi vodnik. Na zemljevidu je veliko namigov, ki jih je treba rešiti, zanimivih znamenitosti, ki jih je treba odkriti, in izzivov, ki jih je treba premagati.

Lake Bled Adventure Map

To še ni vse...

PODARITE PUSTOLOVŠČINO

Iščete darilo, ki bo obdarovancu prineslo iskrico navdušenja, in želite podariti nekaj, kar ni samo prijetno, ampak tudi obogati?

Potem je Mini Adventures pustolovščina ODLIČNA izbira!

Na naših zabavnih in zanimivih raziskovanjih bodo obdarovanci ustvarili spomine, ki bodo trajali vse življenje. In če niste prepričani, katero pustolovščino izbrati, vam naša možnost darilnega bona ponuja neskončno možnosti.
MS Slo.png
Za kanček več čarobnosti pa za samo dodatnih 10 € personalizirajte svojo Mini Adventures pustolovščino in navaden dan spremenite v nekaj izjemnega.

Ne glede na to, ali gre za pomemben rojstni dan ali gesto ljubljeni osebi, boste s podarjanjem naše personalizirane pustolovščine v njihovih očeh postali superzvezdnik.

Dodajanje te čarobnosti je preprosto - izberite PERSONALIZIRANO in jo oddajte v košarico, mi pa vas bomo vodili pri dodajanju lastnega besedila in slike za bolj osebno noto.
arrow - spots_edited.png
arrow - spots_edited_edited.png

Zaželena fotografija tukaj

Ime prejemnika

bottom of page