top of page

Gradec - Stopnišče sprave

Pridružite se drzni misiji, da bi našli skrivnostni urok, ki je bil izrečen na čudovito stopnišče v Gradcu.

Odkrijte začarano zgodbo in pomagajte rešiti mesto.

Raziščite Gradec, drugo največje mesto v Avstriji, v svojem tempu z našo Mini Adventures pustolovščino. Očarljiva, energična metropola z veliko mešanico starega in novega. Staro mestno jedro je zaščiteno kot UNESCOVA svetovna dediščina in je prepolno ozkih tlakovanih ulic, privlačnih trgovin in mestnih hišic. 

Čeprav se v Gradcu prepletata baročna in renesančna arhitektura, je to popolnoma sodobno mesto s kozmopolitanskim vzdušjem. Sodobni vrhunski modeli, živahna umetniška scena, trendovske trgovine, bari in restavracije se dobro ujemajo s sredozemskim in italijanskim občutkom in so odlična destinacija za Mini Adventures pustolovščino.

Podatki o misiji

family and dog
No time limits on a Mini Adventure
Foot prints
2-6 IGRALCEV
7-97 LET
4KM
MIN. 3,5 URE
Mini Adventures pushchair
Mini Adventures wheelchair
Mini Adventures cute dog
PRIJAZNO
PSOM

Odpravite se na nepozabno pustolovščino z našim paketom za pustolovce

Naš pustolovski paket ni le zbirka predmetov, spravljenih v prikupno bombažno vrečko. Je ključ do sveta vznemirjenja, odkrivanja in čarobnosti.

V njej boste našli...
Laško Mini Adventure

Zemljevid pustolovščine

Na poti odkrivanja je vaš zanesljivi vodnik. Na zemljevidu je veliko namigov, ki jih je treba rešiti, zanimivih znamenitosti, ki jih je treba odkriti, in izzivov, ki jih je treba premagati.

Lake Bled Adventure Map

To še ni vse...

PODARITE PUSTOLOVŠČINO

Mini Adventure Voucher
Iščete darilo, ki bo obdarovancu prineslo iskrico navdušenja, in želite podariti nekaj, kar ni samo prijetno, ampak tudi obogati?

Potem je Mini Adventures pustolovščina ODLIČNA izbira!

Na naših zabavnih in zanimivih raziskovanjih bodo obdarovanci ustvarili spomine, ki bodo trajali vse življenje. In če niste prepričani, katero pustolovščino izbrati, vam naša možnost darilnega bona ponuja neskončno možnosti.
Graz Mini Adventure
Za kanček več čarobnosti pa za samo dodatnih 10 € personalizirajte svojo Mini Adventures pustolovščino in navaden dan spremenite v nekaj izjemnega.

Ne glede na to, ali gre za pomemben rojstni dan ali gesto ljubljeni osebi, boste s podarjanjem naše personalizirane pustolovščine v njihovih očeh postali superzvezdnik.

Dodajanje te čarobnosti je preprosto - izberite PERSONALIZIRANO in jo oddajte v košarico, mi pa vas bomo vodili pri dodajanju lastnega besedila in slike za bolj osebno noto.
arrow - spots
arrow with spots

Zaželena fotografija tukaj

Ime prejemnika

bottom of page