top of page

NIČ VEČ SLABIH IN DOLGOČASNIH TIM-BUILDINGOV – DAJTE ŠEFU, DA PREBERE!

Spet je leto naokoli in čas zaključkov podjetij, kjer se zberejo vsi zaposleni ter se skupaj poveselijo in podružijo. To je ravno pravi čas, medtem ko je vaš šef dobro razpoložen, ker si je morda privoščil pijačo ali dve, da predlagate super aktivnost za

vaš tim-building v prihodnjem letu.


Tim building bi naj bila zabavna aktivnost za izboljšanje dinamike med zaposlenimi, povečanje kreativnosti in seveda pripadnosti podjetju. Vendar ni vedno najboljšega odziva, saj se vedno najde kakšna skupina sodelavcev, ki zavijajo z očmi, ko ga samo omenite. Misel, da bi preživeli dan v sejni sobi, z dolgočasnimi aktivnostmi, kot so igranje vlog in razne igre za zmanjšanje napetosti med zaposlenimi s ''Tatjano'' iz kadrovske, nam preprosto ne da občutka, da bi bili povezani ali cenjeni.


Naših 5 namigov za uspešno tim building aktivnost je;


1. Odpravite se VEN iz podjetja. Tako se umaknete vsakodnevnim stresom in se med seboj spoznate tudi na osebni ravni. Bolj boste sproščeni in povezovanje bo lažje.


2. Prepričajte se, da je izbrana aktivnost primerna za VSAKOGAR. Upoštevajte fizične zmogljivosti, starost ....


3. Biti mora ZABAVNO - Nič ne zbliža ekipo bolj kot ustvarjanje skupnih zabavnih spominov. Znotraj skupine prebudite timski duh, prijateljstvo in zaupanje. Kadar ljudje nimajo zaupanja, se držijo nazaj (zapirajo vase) in s tem včasih omejujejo samega sebe in svoje sposobnosti, da bi bili na delovnem mestu še boljši oz. najboljši po svojih močeh.


4. Spodbujajte KREATIVNOST - Čeprav zunaj podjetja, je možgane še vedno potrebno spodbujati in to je odličen način, da je ekipa kreativna tudi na zabaven način.


5. Vključite aktivnosti kjer bodo REŠEVALI PROBLEME (uganke, opravljali izzive) - Aktivnosti tim-buildinga, ki od sodelavcev zahtevajo sodelovanje in skupno reševanje težav, lahko izboljšajo sposobnost racionalnega in strateškega razmišljanja.



Mini Adventures pustolovščina je

odlična dejavnost za tim-building.

Super zabaven pustolovski zemljevid,

s pomočjo katerega ekipe rešujejo uganke in namige, opravijo zabavne izzive in spoznavajo zgodovinske znamenitosti. Mini Adventures pustolovščina je čudovita in nepozabna izkušnja, ter primerna za vse.



Želite izvedeti več? Napišite nam kaj pričakujete/ želite od vašega tim-buildinga. Odgovorile vam bomo z nekaj predlogi, se pogovorile z vami o manjših podrobnostih in se nato lotile sestave zabavne Mini Adventures tim-building pustolovščine samo za vas. Dogodek, o katerem se bodo vaši zaposleni še nekaj časa z veseljem pogovarjali.

bottom of page