top of page

MINI ADVENTURES PUSTOLOVŠČINE – TUDI ZA ŠTIRINOŽNE PRIJATELJE!

Januar je mesec sprehajanja psov in ni ga boljšega začetka novega leta kot sprehod na svežem zraku. Ampak ne paničarite! Če s tem dejstvom niste bili seznanjeni, lahko to še vedno popravite v mesecu februarju - za vas imamo popolno rešitev, da bo sprehod vašega psa ob koncu tedna bolj ZABAVEN!


gif

Z odličnimi učinki na vaše zdravje in zdravje vašega psa, je ta mesec ozaveščanja odličen način, kako premagati januarsko turobo. Pojdite ven, se srečajte z drugimi lastniki psov, izboljšajte svoje počutje ter počutje vašega psa.


V današnjem napornem tempu življenja je včasih težko najti čas za daljše sprehode s psom. Mesec sprehajanja psov je odlična priložnost, da to spremenite, se podate na daljše sprehode s štirinožnim prijateljem in mogoče s tem dolgoročno vplivate na vaše navade, ki bodo koristile obema.


Število hišnih ljubljenčkov s klinično debelostjo še naprej narašča. Vse več jih ima težave s težo, ki lahko privede do različnih bolezni, kot so artritis, visok krvni tlak, bolezni ledvic in nekatere oblike raka. Hišni ljubljenčki s prekomerno telesno težo imajo tudi zmanjšano kakovost življenja in krajšo življenjsko dobo.


Če si želite malo predaha od vaših običajnih sprehodov z vašim štirinožnim prijateljem, vam nekatere naše Mini Adventures pustolovščine zagotavljajo odlično zabavo za VSE člane družine ali prijatelje… in ja, s tem mislimo tudi vašega ljubljenčka!


Naše 4 najljubše Mini Adventures pustolovščine primerne za štirinožce so:


MURSKA SOBOTA – Naša pustolovščina vas vodi mimo impresivnega soboškega gradu iz 16. stoletja v središču mestnega parka. Mestni park pa je kot nalašč za pse, urejen v angleškem slogu z ribnikom in igriščem v središču parka. Tam bodo zagotovo našli nove prijatelje, saj je to priljubljeno območje sprehajalcev psov.


BLEJSKO JEZERO – Naša najdaljša mini pustolovščina, saj vas vodi okoli očarljivega Blejskega jezera (6 km). Vaš štirinožni prijatelj bo sigurno presrečen ob pogledu na race in labode ter imel priložnost namočiti svoje tačke!


BAD RADKERSBURG – Majhno avstrijsko mesto na meji s Slovenijo - zdraviliško mestece. Del naše pustolovščine vas popelje izven mesta, ob mestnem obzidju in skozi čudovit park. Imate tudi priložnost za sprehod ob reki Muri!


SLOVENSKE KONJICE – Krajša Mini Adventures pustolovščina, v dolžini 1,5 km, in zato popolna za mlade družine in morda starejše pse ali mladičke, ki ne zmorejo hoditi predolgo. Imajo čudovit park, kjer se lahko z otroci ustavite na otroškem igrišču (tudi vaši kosmatinci bodo veseli!). Park ima privlačen ribnik, nad njim pa je dvorec Trebnik, renesančni dvorec iz 14. stoletja.


In, kaj še čakate? Zagrabite povodec in pot pod noge. Odpravite se na sprehod, predvsem pa se ZABAVAJTE!

bottom of page