top of page

POGOJI UPORABE

SPLOŠNI POGOJI

 

Dobrodošli na naši spletni strani. Če boste še naprej uporabljali našo stran, s tem potrjujete, da se strinjate in boste upoštevali naslednje pogoje uporabe, ki skupaj z našo politiko zasebnosti krojijo odnos med vami in podjetjem Stride & Seek Mini Adventures v povezavi z uporabo spletne strani. V kolikor se ne strinjate z določenim delom naših Splošnih pogojev, vas prosimo, da naše spletne strani ne uporabljate.

​​

Pojem Stride & Seek Mini Adventures ali “nas” ali “mi” se nanaša na lastnika spletne strani (SASMA d.o.o.), ki je registriran na Suhi Vrh 3, 9208 Fokovci, Slovenija. Naša matična številka je 8487456000. Pojem “vi” se nanaša na uporabnike ali tiste, ki si našo stran ogledujejo.  

​​

Spletna stran se sme uporabljati za naslednje namene:

· Vsebina te spletne strani je le za splošno informiranost in uporabo in jo lahko brez predhodnega obvestila, spremenimo.

· Ta spletna stran uporablja  piškotke za monitoring brskalnih preferenc. Če boste dovolili uporabo piškotkov, lahko zaradi tega shranimo: tehnične informacije o vaši internetni povezavi in brskalniku, državi in telefonski kodi oz. kraju, kjer je registriran vaš računalnik, spletne zavihke, ki ste si jih ogledali med vašim obiskom naše spletne strani, oglase, ki ste si jih ogledali in pojme, po katerih ste iskali.  

· Nismo odgovorni za točnost, časovno veljavnost ali celovitost kot tudi ne za ustreznost katerih koli informacij ali gradiv, ki se ponujajo ali ki jih najdete na naši spletni strani, za kateri koli namen. Z uporabo spletne strani se strinjate, da so informacije podane na spletni strani lahko netočne ali vsebujejo napake in da izključujemo kakršnokoli odgovornost za tovrstne netočnosti v takšni meri, kot je zakonsko določena. 

· Informacije in gradiva na naši spletni strani, uporabljate na svojo odgovornost, in to v celoti. Mi za le-to nismo odgovorni. Vaša odgovornost je, da poskrbite, da izdelki, storitve ali informacije, ki so na razpolago na tej spletni strani, ustrezajo določenim vašim zahtevam.  

· Ta spletna stran vsebuje gradiva, katerih lastnik smo mi ali imamo veljavno licenco za le-ta. Ta gradiva, vključujejo, ampak niso vezana na, obliko, postavitev, pojav ali izgled in grafiko gradiv. Reprodukcija je prepovedana, razen v primeru, da se sklada z obvestilom o avtorskih pravicah, ki je del teh Splošnih pogojev.  

· Posebej izpostavljene so znamke na naši strani, katerih lastniki nismo mi in se reproducirajo.

· Nepooblaščena uporaba naše spletne strani je podlaga za odškodninski pregon ali pregon zaradi kaznivega dejanja.

· V določenih obdobjih bodo na naših spletnih straneh vidne povezave do drugih spletnih strani, ki so namenjene podajanju dodatnih informacij uporabnikom. To v nobenem primeru ne pomeni ali indicira, da jih tržimo. Do spletnih strani, katerih povezave bodo vidne na naši spletni strani, nimamo nikakršne odgovornosti.   

· Uporaba spletne strani in kakršen koli spor zaradi uporabe spletne strani je v pristojnosti zakonov Republike Slovenije.

 

 

VRAČILO DENARJA

Vaša pravica do vračila denarja je odvisna o tega, kaj ste kupili, če je kakšna napaka na izdelku, kakšen je bil odnos našega podjetja v stiku z vami in kdaj ste se odločili, da ne boste več uporabljali ali uporabili našega izdelka ali izdelkov.

·         V kolikor se odločite, da želite vračilo denarja, vam bomo le-tega vrnili v roku štirinajst dni od dneva, ko smo prejeli vrnjen kupljen in nepoškodovan izdelek ali še prej oz. ob dokazilu, da ste poslali izdelek nazaj. Po zakonu nam ni potrebno vrniti celotne kupnine v kolikor ugotovimo, da je izdelek nepopoln oz. že rabljen oz. ste z njim ravnali tako, da je nastala kakršna koli škoda oz. tako, da ni v skladu z našimi standardi uporabe. V kolikor vam vrnemo denar in pozneje, ko prejmemo izdelek, ugotovimo, da je nastala škoda z vaše strani, nam morate že vrnjen denar, vrniti.

·         Poravnali bomo stroške vračila izdelka, v kolikor bomo ugotovili, da so vrnjeni izdelki, izdelki z napakami ali so bili nepopolno ali napačno opisani ali v primeru, da bodo izdelki kmalu podvrženi spremembi pa tega nismo jasno sporočili.  V kolikor je bila sporočena napačna ali nepopolna cena ali opis, če je prišlo do zamude ali poznejše dostave, za kar je krivo naše podjetje, vam bomo kupnino vrnili in dodali še stroške vračila izdelka. To ne vključuje poznejše dostave zaradi dostavne službe oz dostave, ki je v zamudi zaradi višje sile.

·         V vseh ostalih primerih oz. okoliščinah (kar vključuje tudi to, da ste si premislili in ne želite imeti našega izdelka), morate poštnino za vrnitev izdelka plačati sami.  

·         V kolikor bomo izdelek, ki ste ga že plačali, odstranili iz ponudbe, vas bomo o tem obvestili in vam povrnili plačano vsoto denarja.

·         Povrnili vam bomo vsoto kupnine in stroške pošiljanja na način, ki ste ga uporabili za plačilo kupnine (Paypal, bančni račun).

bottom of page