top of page

Laško - Na lovu za predmeti g. Gunkla

Kot varuhi skrivnosti in magije, ki jih je treba zaščititi pred javnostjo, se na Mini Adventures obrnejo vedno, ko obstaja nevarnost, da bi se kaj mističnega razkrilo.

Trenutno iščemo neustrašne pustolovce, ki bi lahko pomagali na naši misiji reševanja Laškega.

Laško je najbolj znano po zgodovini pivovarstva in termalnih izvirih, vendar ima veliko več kot le ti dve stvari, ki pritegneta obiskovalce, da ga obiščejo.

Evropska komisija je Laško razglasila za evropsko destinacijo odličnosti, prejelo je tudi zlati znak Slovenia Green Destination. Okolica v bližini je odlična za pohodništvo, za raziskovanje, pa lahko najamete tudi kolesa, na kar nekaj lokacijah v samem mestu!

Zdravilne lastnosti termalnih vrelcev so že stoletja dobro znane. Že Rimljani so poznali posebno energijo, ki jo ima Laško. Ta Mini Adventures pustolovščina vas popelje skozi park Thermane Laško, kjer so energijske točke in poseben energijski krog. Nato na območje termalnega zdravilišča in čez impresivno in čudovito reko Savinjo, ki ni na tej poti nikoli daleč stran.!

Ta Mini Adventures pustolovščina vključuje tudi iskanje in reševanje namigov, v dobro ohranjenem mestnem jedru, kjer trgi in srednjeveške stavbe skrivajo skrivnosti, ki čakajo, da jih razkrijejo najmodrejši "pustolovci". Imate pripravljeno ekipo, ki nam bo pomagala rešiti Laško pred morebitnim uničenjem?

Podatki o misiji

family and dog
No time limits on a Mini Adventure
Foot steps
2-6 IGRALCEV
7-97 LET
3KM
MIN. 2.5 URI
Mini Adventure pushchair
Mini Adventure wheelchair
Mini Adventure cute dog
PRIJAZNO
PSOM

Odpravite se na nepozabno pustolovščino z našim paketom za pustolovce

Naš pustolovski paket ni le zbirka predmetov, spravljenih v prikupno bombažno vrečko. Je ključ do sveta vznemirjenja, odkrivanja in čarobnosti.

V njej boste našli...
Laško Mini Adventure

Zemljevid pustolovščine

Na poti odkrivanja je vaš zanesljivi vodnik. Na zemljevidu je veliko namigov, ki jih je treba rešiti, zanimivih znamenitosti, ki jih je treba odkriti, in izzivov, ki jih je treba premagati.

Lake Bled Adventure Map

To še ni vse...

PODARITE PUSTOLOVŠČINO

Mini Adventure Voucher
Iščete darilo, ki bo obdarovancu prineslo iskrico navdušenja, in želite podariti nekaj, kar ni samo prijetno, ampak tudi obogati?

Potem je Mini Adventures pustolovščina ODLIČNA izbira!

Na naših zabavnih in zanimivih raziskovanjih bodo obdarovanci ustvarili spomine, ki bodo trajali vse življenje. In če niste prepričani, katero pustolovščino izbrati, vam naša možnost darilnega bona ponuja neskončno možnosti.
Laško Mini Adventure
Za kanček več čarobnosti pa za samo dodatnih 10 € personalizirajte svojo Mini Adventures pustolovščino in navaden dan spremenite v nekaj izjemnega.

Ne glede na to, ali gre za pomemben rojstni dan ali gesto ljubljeni osebi, boste s podarjanjem naše personalizirane pustolovščine v njihovih očeh postali superzvezdnik.

Dodajanje te čarobnosti je preprosto - izberite PERSONALIZIRANO in jo oddajte v košarico, mi pa vas bomo vodili pri dodajanju lastnega besedila in slike za bolj osebno noto.
arrow - spots
Spotted arrow

Zaželena fotografija tukaj

Ime prejemnika

bottom of page