top of page

Budimpešta - Čarovnikova skrivnost

Vabimo pogumne pustolovce na drzno misijo, da bi našli davno izgubljeni predmet, ki je nekoč pripadal legendarnemu čarovniku Harryju Houdiniju, rojenemu v Budimpešti.

Budimpešta, glavno mesto Madžarske, poka po šivih od zgodovine. Imenovana je bila kot 2. najboljše mesto na svetu s strani potovalne revije - Conde Nast Traveller – nagrada, ki si jo je Budimpešta res zaslužila. Kamorkoli se obrnete, boste našli spomine in sledi preteklosti, še posebej v okolici gradu, kjer se odvija tudi naša vznemirljiva Mini Adventures pustolovščina.

Na pustolovščini, katere naloga je, da razkrijete Čarovnikovo skrivnost, vas popeljemo na najstarejše območje Budimpešte, na Budo oziroma v njeno grajsko okrožje. To območje je svetovna dediščina pod UNESCOM in ponuja čudovit pogled na reko Donavo, skoraj pravljično Ribiško utrdbo, znamenito stavbo Parlamenta in seveda na verižni most. Po raziskovanju območja okoli Ribiške utrdbe, se podajte do Matijeve cerkve, ki jo krasi značilna strešna kritina, nato pa se sprehodite po tlakovanih ulicah mimo muzeja The House of Houdini.

Postojte pri palači Sándor in morda celo ujamete menjavo straže. Sprehodite se okoli palače Buda, pri čemer pogled na Donavo in Verižni most nikoli ne bo daleč stran. Lahko se celo zapeljete z grajsko vzpenjačo, iz leta 1870, na grajski hrib in obiščete peštanski del mesta. V obdobju, v katerem je bila zgrajena, je bila šele druga vzpenjača v Evropi!

Podatki o misiji

family and dog.png
2-6 IGRALCEV
7-97 LET
4KM
MIN. 4 URE
wheelchair_edited.png

LAHEK OTROŠKI

VOZIČEK

PRIJAZNO
PSOM

Odpravite se na nepozabno pustolovščino z našim paketom za pustolovce

Naš pustolovski paket ni le zbirka predmetov, spravljenih v prikupno bombažno vrečko. Je ključ do sveta vznemirjenja, odkrivanja in čarobnosti.

V njej boste našli...

Zemljevid pustolovščine

Na poti odkrivanja je vaš zanesljivi vodnik. Na zemljevidu je veliko namigov, ki jih je treba rešiti, zanimivih znamenitosti, ki jih je treba odkriti, in izzivov, ki jih je treba premagati.

Lake Bled Adventure Map

To še ni vse...

PODARITE PUSTOLOVŠČINO

Iščete darilo, ki bo obdarovancu prineslo iskrico navdušenja, in želite podariti nekaj, kar ni samo prijetno, ampak tudi obogati?

Potem je Mini Adventures pustolovščina ODLIČNA izbira!

Na naših zabavnih in zanimivih raziskovanjih bodo obdarovanci ustvarili spomine, ki bodo trajali vse življenje. In če niste prepričani, katero pustolovščino izbrati, vam naša možnost darilnega bona ponuja neskončno možnosti.
Buda Slo.png
Za kanček več čarobnosti pa za samo dodatnih 10 € personalizirajte svojo Mini Adventures pustolovščino in navaden dan spremenite v nekaj izjemnega.

Ne glede na to, ali gre za pomemben rojstni dan ali gesto ljubljeni osebi, boste s podarjanjem naše personalizirane pustolovščine v njihovih očeh postali superzvezdnik.

Dodajanje te čarobnosti je preprosto - izberite PERSONALIZIRANO in jo oddajte v košarico, mi pa vas bomo vodili pri dodajanju lastnega besedila in slike za bolj osebno noto.
arrow - spots_edited.png
arrow - spots_edited_edited.png

Zaželena fotografija tukaj

Ime prejemnika

bottom of page