top of page

Brežice - Reševanje iz vodnega stolpa

Dve vodni nimfi, ki sta obtičali v vrhu stolpa, lahko reši le čarobni predmet, ki se skriva v mestu. Da bi ga našli, je nujno potrebna pomoč vrhunskih pustolovcev.

Iščete nekaj, kar bi vam popestrilo dan z družino ali prijatelji? Morda želite preživeti kakovosten čas z ljubimi osebami na svežem zraku, medtem ko uživate v kulturi in pustolovščinah? Ne glede na to, ali gre za vaš prvi obisk Brežic, ali pa ste jih obiskali že kdaj prej, je naša Mini Adventures pustolovščina, na katero se podate samostojno, idealna za vse to. Ne zadovoljite se z navadnim dnem – podajte se na nepozabno potovanje z Mini Adventures pustolovščino!

Mesto Brežice ima dolgo zgodovino. Kot naselje je bilo prvič omenjeno leta 1241. Čeprav je danes malo mesto, je mestno jedro bogato z zgodovinskimi spomeniki in zgradbami, vrednimi raziskovanja. Najbolj prepoznavna stavba je čudovit, roza vodni stolp, ki je razmeroma mlad. Zgrajen je bil leta 1914 in ga je mogoče videti že od daleč.

Ta Mini Adventures pustolovščina vas popelje po glavni ulici, do čudovitega gradu Brežice, v katerem je Posavski muzej. Če imate dovolj časa, se ga splača obiskati. Med potjo si ogledate številne znamenitosti in rešujete namige. Obiskali boste Gaso, ki je ulica ob starem mestnem obzidju in prišli do atraktivnega vodnega stolpa.

Namige boste razkrivali tudi v malih, stranskih ulicah, kjer skrivnosti kar čakajo, da jih odkrijejo najboljši "pustolovci". Ste to lahko vi ali nekdo, ki ga poznate?

Podatki o misiji

family and dog.png
2-6 IGRALCEV
7-97 LET
2KM
MIN. 2 URI
wheelchair_edited.png
PRIJAZNO
PSOM

Odpravite se na nepozabno pustolovščino z našim paketom za pustolovce

Naš pustolovski paket ni le zbirka predmetov, spravljenih v prikupno bombažno vrečko. Je ključ do sveta vznemirjenja, odkrivanja in čarobnosti.

V njej boste našli...

Zemljevid pustolovščine

Na poti odkrivanja je vaš zanesljivi vodnik. Na zemljevidu je veliko namigov, ki jih je treba rešiti, zanimivih znamenitosti, ki jih je treba odkriti, in izzivov, ki jih je treba premagati.

Lake Bled Adventure Map

To še ni vse...

PODARITE PUSTOLOVŠČINO

Iščete darilo, ki bo obdarovancu prineslo iskrico navdušenja, in želite podariti nekaj, kar ni samo prijetno, ampak tudi obogati?

Potem je Mini Adventures pustolovščina ODLIČNA izbira!

Na naših zabavnih in zanimivih raziskovanjih bodo obdarovanci ustvarili spomine, ki bodo trajali vse življenje. In če niste prepričani, katero pustolovščino izbrati, vam naša možnost darilnega bona ponuja neskončno možnosti.
Brežice Slo.png
Za kanček več čarobnosti pa za samo dodatnih 10 € personalizirajte svojo Mini Adventures pustolovščino in navaden dan spremenite v nekaj izjemnega.

Ne glede na to, ali gre za pomemben rojstni dan ali gesto ljubljeni osebi, boste s podarjanjem naše personalizirane pustolovščine v njihovih očeh postali superzvezdnik.

Dodajanje te čarobnosti je preprosto - izberite PERSONALIZIRANO in jo oddajte v košarico, mi pa vas bomo vodili pri dodajanju lastnega besedila in slike za bolj osebno noto.
arrow - spots_edited.png
arrow - spots_edited_edited.png

Zaželena fotografija tukaj

Ime prejemnika

bottom of page