top of page

Škofja Loka - Težave na hudičevi brvi

Pozor, vsi pustolovci! V Škofji Loki se skriva prekleti predmet, ki ga je treba najti z reševanjem namigov, ki jih je zapustil nori župan.

Škofja Loka je eno izmed najbolj ohranjenih mestnih središč v Sloveniji, leta 1987 je bila razglašena za kulturni spomenik. Leži na rečnih terasah, obkrožena s škofjeloškimi hribi in je dom svetovno znane dramske igre Škofjeloški pasijon, ki je uvrščena na Unescov seznam nesnovne kulturne dediščine.

Ima vse, kar je potrebno za odlično Mini Adventures pustolovščino - ozke ulice, zanimive mestne trge, mostove s pogledom na slikovito reko Soro, mogočno cerkev, da ne pozabimo na grad, ki stoji nad mestom in dopolnjuje zeleno pokrajino hribov ter gozdov za njim.

Imate vi ali nekdo, ki ga poznate, vse potrebno, da razvozlate skrivnost in osvojite nagrado? Ura tik taka, zato zberite pogum in se podajte na razburljivo pustolovščino po skritih kotičkih Škofje Loke. Usoda mesta je v vaših rokah!

Podatki o misiji

family and dog
no time limits on a Mini Adventure
Foot prints
2-6 IGRALCEV
7-97 LET
5KM
MIN. 3 URE
Mini Adventure pushchair
Mini Adventures wheelchair
Mini Adventure cute dog
PRIJAZNO
PSOM

Odpravite se na nepozabno pustolovščino z našim paketom za pustolovce

Naš pustolovski paket ni le zbirka predmetov, spravljenih v prikupno bombažno vrečko. Je ključ do sveta vznemirjenja, odkrivanja in čarobnosti.

V njej boste našli...
Laško Mini Adventure

Zemljevid pustolovščine

Na poti odkrivanja je vaš zanesljivi vodnik. Na zemljevidu je veliko namigov, ki jih je treba rešiti, zanimivih znamenitosti, ki jih je treba odkriti, in izzivov, ki jih je treba premagati.

Lake Bled Adventure Map

To še ni vse...

PODARITE PUSTOLOVŠČINO

Mini Adventure voucher
Iščete darilo, ki bo obdarovancu prineslo iskrico navdušenja, in želite podariti nekaj, kar ni samo prijetno, ampak tudi obogati?

Potem je Mini Adventures pustolovščina ODLIČNA izbira!

Na naših zabavnih in zanimivih raziskovanjih bodo obdarovanci ustvarili spomine, ki bodo trajali vse življenje. In če niste prepričani, katero pustolovščino izbrati, vam naša možnost darilnega bona ponuja neskončno možnosti.
Skofja Loka Personalised Mini Adventure
Za kanček več čarobnosti pa za samo dodatnih 10 € personalizirajte svojo Mini Adventures pustolovščino in navaden dan spremenite v nekaj izjemnega.

Ne glede na to, ali gre za pomemben rojstni dan ali gesto ljubljeni osebi, boste s podarjanjem naše personalizirane pustolovščine v njihovih očeh postali superzvezdnik.

Dodajanje te čarobnosti je preprosto - izberite PERSONALIZIRANO in jo oddajte v košarico, mi pa vas bomo vodili pri dodajanju lastnega besedila in slike za bolj osebno noto.
arrow - spots
Spotted arrow

Zaželena fotografija tukaj

Ime prejemnika

bottom of page