top of page

VIRTUALNO POPOTOVANJE - DOŽIVITE SVET BREZ LETENJA IN DOLGIH VOŽENJ!

Verjamemo, da tako kot nam, želja po popotovanjih in pustolovščinah v tem čudnem obdobju ni zadovoljena. A našle smo popoln pobeg, ki ga enostavno moramo deliti z vami.Ti virtualni ogledi svetovno znanih krajev in znamenitosti bodo vam in vaši družini vsaj malo pomagali potešiti to pustolovsko žejo. Raziščite jih iz udobja lastnega doma, brez prebijanja skozi gnečo, zapravljanja denarja in še pomembneje, brez skrbi za varnost in zdravje.


Podajte se na virtualno voden ogled, skozi posamezne prostore in razstave v tem svetovno znanem muzeju.


Ta pogled na znameniti indijski mavzolej je eden od številnih AirPano 360° ogledov na tem seznamu.


Priti na vrh kultne pariške znamenitosti še nikoli ni bilo tako enostavno. Kliknite na različna izhodišča na dnu strani, da dobite super pogled. Prav tako lahko v daljavi kliknete na oštevilčene stavbe.


Na tej strani lahko izberete več različnih delov svetovno znanega muzeja in jih raziščete.Se ne zabavate? Ko boste kliknili na virtualni ogled te starodavne arene, se sigurno boste.Kliknite na eno od štirih možnosti Street View-a in si oglejte te zanimive starodavne kamne.Ogled Petre, v Jordaniji, iz zraka, se začne pri Al Khazneh, osupljivem templju, vklesanem v peščenjak. Če ste oboževalci Indiane Jonesa ga boste takoj prepoznali. Uporabite računalniško miško, se sprehodite naokoli in si v celoti oglejte okolico.


Biti tako dolgo zaprt oz. omejen, terja svoj davek in postaja dolgočasno, vzemite si nekaj minut, da se sprehodite po nacionalnem parku Yosemite, navdušeni boste. Skoraj lahko zavohaš travo!Z zraka raziščite Velike piramide v Gizi.


Morda najbolj ikoničen dom v Britaniji, Buckinghamska palača je po vsem svetu prepoznana kot uradna londonska rezidenca kraljice Elizabete.


Zgodovinska trdnjava - grad Edinburgh, na hribu nad mestom, s čudovitim razgledom. Sprva je služil kot kraljevi grad in je pomemben spomenik v škotski dediščini. Ta ogled za 360° vas ne popelje samo po samem gradu, ampak vam omogoča ogled celotne prestolnice.Londonski stolp, utrdba, zakladnica in ječa, je sinonim britanske zgodovine. Zgrajen leta 1066 in skozi stoletja razširjen. Podajte se na 360° ogled stolpa in slišali boste obilico zgodb povezanih z njim.

Velikanova cesta je zbirka približno 40.000 zloženih bazaltnih stebrov, ki so postavljeni na predel obale Severnega preliva, Severne Irske. Naravno čudo je bilo že prej imenovano za eno najzanimivejših v Veliki Britaniji, svoje ime pa je dobilo po zgodbah, ki trdijo, da jo je oblikoval irski velikan Finn McCool pri poizkusu prečkanja Irskega morja.


Me lahko porabimo ure in ure ob gledanju teh neverjetnih živali.Pobegnite na morje, ne da bi zapravili cent, in brez peska, ki se vam zavleče vsepovsod! Fantastično doživetje morskega ekosistema pred vašimi očmi, ne da bi zapustili hišo.

Commenti


I commenti sono stati disattivati.
bottom of page