top of page

STOPITE V NOVO LETO Z MINI ADVENTURES PUSTOLOVŠČINO

Medtem ko vstopamo v Novo leto ter sprejemamo obete in izzive, ki jih bo le to predstavljalo, je postal običaj sestavljanja seznamov novoletnih zaobljub kar ena izmed najbolj priljubljenih tradicij po vsem svetu.


Želje in sanje posameznikov so seveda lahko zelo različne, vendar obstajajo tri stvari, ki se redno pojavljajo na novoletnih seznamih zaobljub po vsem svetu.
Predstavljamo vam tri najbolj pogoste in ponujamo popoln način, kako jih lahko tu in tam tudi izpolnite. In ker približno 88% novoletnih zaobljub ostane neizpolnjenih, so te čisto realne in uresničljive!


Je katera od teh letos že zapisana na vašem seznamu?


1. Preživi več kvalitetnega časa z družino in ljubljenimi.

Z družino ustvarjaj posebne spomine in v svoje življenje vnesi več navdušenja, ne da bi za vikend porabil/a veliko denarja.


2. Bodi bolj aktivna/en.

Redna telesna vadba je zelo koristna za zdravje (preberi naš blog 10 NEVERJETNIH PREDNOSTI SPREHODA S CELOTNO DRUŽINO!)


3. Preživi manj časa na socialnih omrežjih!

Brez nesmiselnega brskanja po telefonu, medtem ko se družim z mojo ''boljšo'' polovico ali ko se otroci igrajo.


Mini Adventures pustolovščina je idealna za to! Izpolniš vse tri zaobljube hkrati predno se tega sploh zaveš.


- Ustvarjaš vesele in srečne trenutke/ spomine z družino ali prijatelji, medtem ko počneš nekaj razburljivega in novega.

- Se malo razgibaš.

- Ta čas malo pozabiš na svoj telefon.


Mini Adventures pustolovščina je zabavno raziskovanje krajev, kjer medtem ko si ogledujete znamenitosti iščete in rešujete namige, ter pomagate odkriti čaroben predmet. In to vse s svojim tempom in v svojem času, prehodite pa v povprečju 3km. Vsaka razburljiva Mini Adventures pustolovščina ima namišljeno nalogo, ki jo pomagate razvozljati. Sledite preprostem zemljevidu in rešujete namige – nekateri so bolj, nekateri manj očitni. Namigi so na stavbah, spomenikih in drugih stalnih površinah kraja. Z rešitvijo namigov odkrijete čarobni predmet, ki vodi k rešitvi te posebne pustolovščine.


Izbirate lahko med 18 lokacijami, tako da če je na vašem seznamu - Obišči nekaj novega!, je tudi to zajeto.


Preverite te fantastične kraje, ki jih lahko obiščete s svojimi najdražjimi, še danes - miniadventures in začnite leto tako kot ga želite nadaljevati!

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page