top of page

OSTATI V BLIŽINI DOMA JE LAHKO PUSTOLOVŠČINA SAMA PO SEBI

To obdobje je težko za ves svet in za nas pustolovce predstavlja velik izziv. Morda je tudi vam prekrižal načrte Korona virus in so vam odpovedali že rezervirano potovanje, morda ste primorani prekiniti planiranje vašega potovanja, ki ste se ga tako veselili, in da ne pozabimo, da so nam omejena vsakodnevna gibanja. Če ste kaj podobni nam, ste navajeni svoje dneve preživeti pustolovsko in v gibanju, zdaj pa se doma skrivate in sprašujete, kako bodo videti prihodnja raziskovanja in odkrivanja novega. Ostati bližje domu bo najbrž najbolj smiselna opcija.


A vendar, ostati v bližini doma in znotraj lokalnega območja, ne pomeni, da je to ena izmed dolgočasnih možnosti. Vse, kar potrebujete, je Mini Adventures pustolovščina.


Tukaj so razlogi zakaj……


Lahko potujete skozi čas. Zgodovina oživi, ko obiščete zgodovinske znamenitosti, in na Mini Adventures pustolovščinah jih je veliko.


Vsaka Mini Adventures pustolovščina je drugačna in ima svojo zgodbo. Izbirate lahko med 18-imi različnimi pustolovščinami.Gibali se boste, pokurili nekaj kalorij in cel dan preživeli na soncu - upam!


Lahko greste kadarkoli. Za razliko od vodenja z vodiči, je na Mini Adventures pustolovščino nemogoče zamuditi. Ne glede na to, ali vstajate zgodaj, ste nočna ptica ali oseba, ki je najbolj aktivna po kosilu, lahko to storite ko imate čas.


Vaši malčki, najstniki, mož, babice, dedki.... (oz. kdorkoli, ki ga boste vzeli s seboj) bodo ta čas preživeli brez telefona, razen seveda, ko bo kakšen selfi nujno potreben. Nekateri, ko pomislijo na selfi in selfi palice, zavijajo z očmi, vendar vam bodo te spretnosti pomagale dokončati zabavne foto izzive, ki jih najdete na poti.


Mini Adventures pustolovščine vas popeljejo tudi v nekatere bolj skrite in odročne, vendar zanimive uličice in to vse opravite peš. Odličen način, da raziščete tudi mesto, za katerega ste morda mislili, da ga dobro poznate.


Lahko se prepustite umetnosti in kulturi. Po končani pustolovščini raziščite najboljše muzeje in umetniške galerije, saj se številne lokacije ponašajo s čudovitimi muzeji, ki jih boste imeli priložnost obiskati.


Ker niste časovno omejeni se lahko kadarkoli želite zaustavite na kavi, sladoledu ali pa kosilu ter si privoščite kakšen nakup.


Interakcija s svetom. Kot popotnik vidite svet, a na Mini Adventures pustolovščini komunicirate z bližnjo okolico.


Obiščite nekatera tuja mesta brez tujega jezika ali pa v tujem jeziku - izberete sami. Vse naše Mini Adventures pustolovščine so v slovenskem ali angleškem jeziku, na nekaterih lokacijah imamo tudi lažjo angleško različico, za vse tiste, ki želijo preveriti svoje znanje ali se angleško naučiti na zabaven način. Nekaj jih je na voljo tudi v nemškem jeziku.


So družini prijazne! Pripeljite vso družino, vključno s psom. Otroci (veliki in majhni) bodo uživali v vlogi pustolovca.


Na koncu vsake Mini Adventures pustolovščine vas čaka zaklad.


Najbolj pomembno pa je, da boste preživeli nepozaben in aktiven dan z družino ali/ in prijatelji, ter z vsakim korakom ustvarjali spomine!

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page