top of page

GEMO NA PUSTOLOVŠČINO: PRIPRAVE ZA ČUDOVITO PREŽIVET DAN

Težko pričakovani dan pustolovščine je pred vami - Mini Adventures pustolovščine seveda! Ampak kaj bi morali vzeti s seboj, da bo vaš dan res popoln? Brez osnovnih stvari seveda ne gre, vendar pa vam ni potrebno pretiravati in se preobremeniti z nepotrebnimi stvarmi. Tukaj boste našli nekaj naših praktičnih nasvetov, kaj je dobro vzeti s seboj na Mini Adventures pustolovščino. Predlagamo pa vam, da seboj vzamete vse za piknik, saj bo dan še bolj prijeten in zabaven, še posebej, če ste trenutno previdni in se izogibate obisku barov in restavracij. Bodite pozorni na blog prihodnjega tedna, ko vam bomo priporočile nekaj čudovitih mednarodnih receptov, ki jih lahko preizkusite na naslednjem družinskem pikniku.


Izbira najprimernejše torbe za Mini Adventures pustolovščino in s čim jo napolniti!


Že samo Mini Adventures pustolovščino dobite v priročni bombažni vrečki, ki je ravno prav velika, da jo lahko vaši otroci prenašajo naokoli, ter jim s tem daste občutek da so pomembni in imajo popoln nadzor nad igro . Medtem ko jim lahko nekaj manjših predmetov, napisanih spodaj, dodate kar v vrečko pustolovščine in jih lahko sami nosijo naokoli, boste sami potrebovali še eno torbo za naslednje stvari, kot so:


- Denarnica / torbica

- Sredstvo za razkuževanje rok

- Sončna krema

- Sončna očala in kape/klobučki

- Papirnati in vlažilni robčki

- Zdravila in Prva pomoč (zaščita pred mrčesom, obliži, itd.)

- Rezervna oblačila ali kopalke in brisače, če se odpravljate v kraj, kjer se lahko po končani pustolovščini odpravite plavat

- Prigrizki in voda ali vse potrebno za piknik


Torej je nahrbtnik verjetno očitna izbira, saj je primeren za prenašanje težjih stvari in zelo udoben, saj ima dva ročaja, ki enakomerno porazdelita težo pri prenašanju bremena. Lahko ga nosite na enem ali obeh ramenih.

Uporabite pa lahko tudi kurirsko torbo (torba z enim daljšim ročajem), ki je pravokotne oblike. Kurirska torba je dobra izbira, saj ima ročaj pritrjen na obeh koncih torbe in se nosi čez eno ramo, tako da imate hiter in enostaven dostop do vaših stvari. Poleg tega je veliko bolj elegantna kot nahrbtnik. 😉


Lahko pa vzamete tote torbo, ki je velika torba z odprtim vrhom in dvema ročajema. Zaradi njene velikosti lahko v njej prenašate karkoli in je kot nalašč za večje in lažje predmete, kot so brisače in kopalke.

Ena izmed možnosti je hobo torba, ki je tudi velika torba, je v obliki polmeseca in se nosi preko rame. Na vrhu ima zadrgo in je izdelana iz mehkega, prožnega materiala, ki se sesede, ko jo odložite. Hobo torbo lahko uporabite, kadar morate za priložnosti spakirati veliko stvari, tako da je kot nalašč za športne izlete, zabavo na plaži ali v našem primeru za enodnevni izlet.


Me ponavadi naložimo večino stvari v nahrbtnik, da ga prenaša "možek", preostalo pa naložimo v nekaj bolj elegantnega, kot je kurirska torba oz. v torbo, ki jo lahko nosimo preko telesa - za bolj modno osveščene dame družine!😉


Najbolje je, da torbo pripravite že zvečer in seveda ne pozabite napolniti baterije telefona. Prepričajte se, da upoštevate trenutno veljavne vladne omejitve zaradi pandemije virusa Corone in vzemite s seboj tudi zaščito, ki jo boste morda potrebovali. Predlagamo tudi, da si pogledate navodila v našem paketku in raziščete, kje boste parkirali, tako da ste, ko pride čas za odhod na vašo Mini Adventures pustolovščino, pripravljeni in je vse kar morate storiti, da vzamete že pripravljeno in se veselite čudovitemu dnevu, ki ga boste preživeli z družino ali prijatelji.


Ne zamudite bloga naslednji teden, ko bomo zapisale nekaj okusnih predlogov za piknik. 😋Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page