NAŠA ZGODBA

Smo tri prijateljice, ki menimo, da je prav vesolje tisto, ki je krivo, zato, da smo danes tukaj, kjer smo. Spoznale smo se namreč tako, kot so napisane naše zgodbe v Mini Adventures pustolovščinah … in nič drugače!  

Ni dolgo tega, da je imela punca po imenu Hayley, ki je živela v tuji deželi, odlično idejo. Nekega dne je svoji botri vili zaupala pustolovščino, na katero bi se želela podati. Povedala ji je, da bo potrebovala na tej poti prijateljice, ker bo odpotovala v deželo, kjer bo čisto sama – kot tujka ne bo poznala nikogar. 

Na srečo ji je botra vila prišepnila, da pozna punco po imenu Katja, za katero je bila prepričana, da poseduje ta prave veščine, s katerimi bosta uspešno zaključili pustolovščino.

Punci sta se srečali in izmenjali ideje, hkrati pa upali, da bosta lahko sodelovali tudi na prihodnjih projektih – in tako je tudi bilo.

 

Še več, Katja je imela prijateljico Tamaro, ki se jima je z veseljem pridružila. Ni bilo dolgo po tem, ko so postale prijateljice in že izmenjevale ideje, načrte in kovale pustolovščine za vse bodoče pustolovce.    

 

Naša prva skupna pustolovščina je bila rojena.

 

Punce pa smo živele srečno do konca svojih dni ter ustvarjale Mini Adventures pustolovščine ter risale nasmeške na obraze vseh, ki so zbrali dovolj poguma in se podali na pustolovščino.

us posing for selfie.jpg